Gość Yaankes Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 1. Serwer: CodMod 45k lvl @pukawka 2. Nick: Yaankes 3. Imię: Bartłomiej 4. Wiek: 24 5. Znajomość Amxx(0/10): 9/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Składka(Tak/Nie): Tak 8. Czas spędzony na forum: 21 godzin. 9. Opisać siebie: Jestem ogarnięty, lubie pomagać innym, i lubie counter strike ;d 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ ogarnę serwer od cziterów... 11. Linki do reklam: Wykupione 100, chyba już nie muszę robić ;d 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Sprawdzę, zrobie screeny, i zbanuje ;d -Gdy ktoś nadużywa micro; Upomnienie, jak nie pomoże ban od 30min do 1h. -Nadużywa Kultury na serwerze; Upomnienie, jak nie pomoże ban od 1h do 4h. 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam, postaram się kupić Steam. Wiem, że mam chyba z 15 godzin na serwie, ale to się nabije... I nie piszcie, że nie ogarne 2 serwerów ;d Bo ogarne ;d Jeszcze dla tego składam to podanie, bo jak są czity i nie ma admina, a ja jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Yaankes, no tak wszystko OK. ale jak ci już mówiłem za mało masz godzinek na serwie. Nadrobisz to będzie ok ale dam ci TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Nabij do 30h godzinek i złóż podanie.Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba188 0 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~BoCiK~ Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Na razie na Nie ale jak nadrobisz godzinki to Będzie Tak ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Na takOgarnia wszystko tylko postów jeszcze troche nabij i godzin na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Ty sie zdecyduj.Zasada prosta,masz adma na jednym serwerze i tylko tam.Nie dodaje adminów gdzie indziej bo potem olewasz tamten serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi