Drako 26 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Twoj nick: Drako Nick podejrzanego*: [25]Buu.!Dane podejrzanego [sID+IP]*: STEAM_0:0:85571874 178.43.27.246Data (dzien, gg:mm) zajscia: 01-12-2015 22:00-20:07Twoj dowod*: http://www17.zippyshare.com/v/ppKr0NQs/file.htmlRodzaj czita*: WH/ESP Nazwa mapki: de_office_ratsCzasy podejrzanych akcji*: demkoIP /Nazwa serwera: COD 301lv SID oraz IP otrzymujemy po wpisaniu w konsoli komendy amx_ip Wazne - * Pomoc: 1. Zapoznaj sie z regulaminem 2. Nie spamuj w zgloszeniu Jeżeli admini mają problem z demkiem prosiłbym o obejrzenie HLTV z dnia wczorajszego mapy de_office_rats @@ Majki Hardcor Ja niestety nie mogę obejrzeć tego demka, proszę o zrobienie tego innego kolegi z UBT. @@ ORION Też mam problem Edytowane 2 Grudnia 2015 przez Drako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drako 26 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Jak nie działa demko prosiłbym o obejrzenie z HLTV z dnia wczorajszego owej mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Rozpisz to demo bo na następny raz odrzucę i zgłoszę taki temat. WH nie wykryłem, ESP? A jeżeli miał eliminator? Co jest prawdopodobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje uniewinniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi