Drako 26 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Twoj nick: Drako Nick podejrzanego*: [25]Buu.!Dane podejrzanego [sID+IP]*: STEAM_0:0:85571874 178.43.27.246Data (dzien, gg:mm) zajscia: 01-12-2015 22:00-20:07Twoj dowod*: http://www17.zippyshare.com/v/ppKr0NQs/file.htmlRodzaj czita*: WH/ESP Nazwa mapki: de_office_ratsCzasy podejrzanych akcji*: demkoIP /Nazwa serwera: COD 301lv SID oraz IP otrzymujemy po wpisaniu w konsoli komendy amx_ip Wazne - * Pomoc: 1. Zapoznaj sie z regulaminem 2. Nie spamuj w zgloszeniu Jeżeli admini mają problem z demkiem prosiłbym o obejrzenie HLTV z dnia wczorajszego mapy de_office_rats @@ Majki Hardcor Ja niestety nie mogę obejrzeć tego demka, proszę o zrobienie tego innego kolegi z UBT. @@ ORION Też mam problem Edytowane 2 Grudnia 2015 przez Drako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drako 26 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Jak nie działa demko prosiłbym o obejrzenie z HLTV z dnia wczorajszego owej mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Rozpisz to demo bo na następny raz odrzucę i zgłoszę taki temat. WH nie wykryłem, ESP? A jeżeli miał eliminator? Co jest prawdopodobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje uniewinniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi