RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 1. Nick: Ruda Slaska2. Imię:Dawid3. Wiek: 254. Znajomość AMX (1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon: Tak sprawny6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.101:27156/top_players/?query=Ruda+Slaska8. Parę słów o sobie **: Witam na imię mam Dawid .Wysoki 179 , łysy , styl dresowy , szczery, sprawiedliwy ,lojalny . Pochodzę z wojewodztwa śląskiego w mieście Ruda Śląska . Moje hobby to Cs1.6 , wędkarstwo , boks , siłownia . Pracuje jako kierowca Tira.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Administracja nie siedzi przy komputerze 24h na dobę, dlatego nie zawsze jest nadzór, który jest potrzebny na zwalczenie reklam ,cziterów . Wiekszosc adminow sa w godzinach popołudniowych a rano od 7:15 zawsze jestem i jest ich bardzo dużo w rannych godzinach10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie mam . W trakcie zakupu11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Róznie bywa od 2 do 10 h12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Od Pon/Pt 7-13,16-20/21 . sob/niedziela 12:00-17:0013. Staż w Counter-Strike 1.6: około 9 Lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Wielkie Tak!! Dobry kolega, składka Tak, niebawem steam, ogarnięty, dobry wiek. Pozdro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 oczywiscie ze tak wiek staz widac ze gra znany i lubiany no i amx zna 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Jestem na Tak Widziany na serwerze Wiek Steam nie jest ważny ( są admini i bez ) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Na duze tak :ogarniety, mily,doswiadczony na stanowisku admina 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi