jasio Boyka 16 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:jasio Boyka 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:BronzoweMysli | PromiL 4.IP/SID oskarzanego*:niestety nie zdążyłem skopiować, nasza rozmowa zaznaczona na czerwono 5.Data i godzina:02.12.2015 - 19:44:08 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): dowody poniżej 7.Opis sytuacji:admin kampił na respie zwróciłem mu uwagę,(w końcu gracze za to są banowani) no i się zaczęło poleciął ban za obrazę, tylko powiedzcie, w którym momencie ów admin został tak obrażony,że poleciał ban na 3h, to już druga sytuacja z nim kampiącym na respie wtedy nie pisałem skargi bo w sumie ban nie poleciał nie było powodu, po drugie czy jako admin może straszyć tak gracza,że będę miał z nim problemy, skoro tak hmm..to świetnie problemy z adminem za zwrócenie uwagi w bądź co bądź kulturalny sposób, po trzecie co to za tłumaczenie,że nie dali mu wyjść z respa cały team wyszedł tylko mu nie dali tak,że jako ostatni w teamie tt (paka leży,cele) kampi na respie bidula płot postawili i nie dali mu wyjść. Zresztą jest html możecie obejrzeć mapa de_nuke. ps koro uraziło go ,,dziecko'' to mnie ''płaczka'' 2 x bardziej, *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. [infected] [silver III] *DEAD* jasio Boyka : za kampienie na respie ban [silver I] *DEAD* Colo1818 : kampi na respie [infected] [silver III] *DEAD* jasio Boyka : ban COD: Najlepszy gracz w tej rundzie: BronzoweMysli | PromiL. Otrzymal w nagrode 200 expa COD: Zdobyl 6 fragow COD: Ustrzelil 2 hsow [infected] [silver III] *DEAD* jasio Boyka : admin tez bana dostac moze [infected] [silver I] *DEAD* Rengoste : jego klasa i perk pasuja do siebie [ClassicSquad] [silver I] *DEAD* skillmex : /rank *US* - Uwazaj, zginoles juz 2 razy pod rzad! [silver I] Humii : /drop [infected] [silver III] jasio Boyka : cala runde na respie [sklep] Kupiles 5 monet! 1Shot1Kill (RADIO): Sector clear. [sklep] Sprzedales swoj Item! [infected] [silver I] Rengoste : /perk [silver I] teuniu10 : 1Shot1Kill (RADIO): Enemy spotted. [COD:CSC] Zdobyles Noz Medyka. [sklep] Kupiles losowy perk! [ClassicSquad] [silver I] skillmex : /perk 1Shot1Kill (RADIO): Enemy spotted. [ClassicSquad] [silver I] [VIP] 1Shot1Kill : /perk [sklep] Sprzedales swoj Item! 1Shot1Kill (RADIO): Enemy spotted. jasio Boyka (RADIO): Fire in the hole! [COD:MW] Premia za pelny serwer +50 Doswiadczenia [silver II] [VIP] BronzoweMysli | PromiL : Nie daliscie mi wyjsc wiec zamilcz placzku BronzoweMysli | PromiL killed [25]Buu.! with awp *** Rengoste killed BronzoweMysli | PromiL with a headshot from awp *** SpiT iT OuT killed TIKI with ak47 [infected] [silver I] Rengoste : /drop To Tylko Ja killed [Acivr]FireRey with ak47 TIKI dropped TIKI has left the game Colo1818 killed skillmex with m4a1 To Tylko Ja killed malina603 with ak47 ppopek alibaba killed To Tylko Ja with famas Informacje : Zapraszam do skladania podan na cs-classic.pl FunnyPuma ^^ killed Rengoste with blyskawica [Acivr]FireRey dropped [Acivr]FireRey has left the game FunnyPuma ^^ killed teuniu10 with ak47 Colo1818 (RADIO): Fire in the hole! SpiT iT OuT killed Ziuka*THC* with ak47 *** KonNaBialymKsieciu killed ppopek alibaba with a headshot from famas *** Swatopi killed SpiT iT OuT with m4a1 Michito killed 1Shot1Kill with galil szyszka (RADIO): Fire in the hole! Colo1818 killed Swatopi with m4a1 [infected] [silver I] Rengoste : /perk [infected] [silver III] jasio Boyka : ty nie placz jakos wszyscy wyszli tylko ty biedny nie jasio Boyka killed FunnyPuma ^^ with m4a1 [infected] [silver III] jasio Boyka : wiec skoncz glupie gadki jasio Boyka (RADIO): Fire in the hole! *** Colo1818 killed Gracz || CSC with a headshot from m4a1 *** jasio Boyka (RADIO): Fire in the hole! Michito killed KonNaBialymKsieciu with famas Wpisz /serwer by wydrukowac sobie w konsoli IP serwerow. Komenda otwiera konsole. jasio Boyka killed Michito with m4a1 [COD:CSC] Zdobyles Tajemnica Generala. [Paczka] W paczce byla apteczka. Dostales 31 HP! crazzy dropped [Acivr]FireRey connected jasio Boyka (RADIO): Fire in the hole! [COD:CSC] Dostales 180 doswiadczenia za wygrana runde. COD: Najlepszy gracz w tej rundzie: Colo1818. Otrzymal w nagrode 200 expa COD: Zdobyl 3 fragi [Acivr]FireRey is joining the Terrorist force COD: Ustrzelil 1 hsow [sklep] Kupiles 5 monet! crazzy dropped Jesli na serwerze jest malo graczy (<=6), mozna zmienic mape na mniejsza wpisujac "mala mapa" - musi to zrobic wiekszosc graczy Boyd dropped [Aha?!] [silver II] [VIP] [25]Buu.! : /drop [silver II] [VIP] BronzoweMysli | PromiL : Biedny to zaraz Ty bedzie boyka jak nie zamkniesz sie w koncu SqN* (RADIO): Fire in the hole! jasio Boyka (RADIO): Fire in the hole! BronzoweMysli | PromiL killed Colo1818 with awp [COD:MW] Premia za pelny serwer +50 Doswiadczenia [25]Buu.! killed BronzoweMysli | PromiL with awp [infected] [silver I] Rengoste : /perk szyszka (RADIO): Fire in the hole! Rengoste killed FunnyPuma ^^ with awp [infected] [silver I] Rengoste : /drop Colo1818 (RADIO): Fire in the hole! [silver I] Michito : /rynek *** SpiT iT OuT killed Swatopi with a headshot from blyskawica *** SqN* killed Ziuka*THC* with grenade [CoD Rynek] Gracz Michito wystawil Perk Wszechwidzacy na rynku za 7 Monet (1)KonNaBialymKsieciu connected (1)KonNaBialymKsieciu is joining the Terrorist force [infected] [silver III] jasio Boyka : co uwagi panu zwocic nie wolno banuj [infected] [silver I] Rengoste : /drop Rengoste killed malina603 with awp SpiT iT OuT killed ppopek alibaba with ak47 SqN* (RADIO): Fire in the hole! *** Michito killed SpiT iT OuT with a headshot from galil *** BronzoweMysli | PromiL wlasnie zresetowal sobie statystyki *** szyszka killed Gracz || CSC with a headshot from m4a1 *** [infected] [silver III] jasio Boyka : za zwrocenie uwagi Informacje : Zglaszaj bugi i zdobadz premke lub VIP'a! [25]Buu.! killed [Acivr]FireRey with awp skillmex killed [25]Buu.! with xm1014 *** SqN* killed Michito with a headshot from aug *** [infected] [silver I] Rengoste : /drop jasio Boyka (RADIO): Fire in the hole! [CoD Rynek] Gracz Colo1818 wystawil Perk Szybkie buty na rynku za 20 Monet Rengoste (RADIO): Affirmative. jasio Boyka (RADIO): Fire in the hole! jasio Boyka (RADIO): Fire in the hole! Wpisz /serwer by wydrukowac sobie w konsoli IP serwerow. Komenda otwiera konsole. To Tylko Ja killed skillmex with ak47 [EXP] Na serwerze dziala EXP O GODZINACH ! 1Shot1Kill (RADIO): Fire in the hole! [infected] [silver I] Rengoste : /rynek Rengoste (RADIO): Enemy spotted. [COD:CSC] Dostales 180 doswiadczenia za wygrana runde. COD: Najlepszy gracz w tej rundzie: SqN*. Otrzymal w nagrode 200 expa COD: Zdobyl 2 fragi COD: Ustrzelil 1 hsow Rengoste (RADIO): Need backup. [sklep] Sprzedales swoj Item! PTB: Round ended, checking teams. PTB: Transfering [25]Buu.! to the Ts [COD:CSC] Zdobyles Bezlik Ammo. [sklep] Kupiles losowy perk! [silver II] [VIP] BronzoweMysli | PromiL : Taki cwaniaczek jestes? Rengoste (RADIO): I'm in position. 1Shot1Kill (RADIO): Enemy spotted. [silver I] teuniu10 : /rynek Rengoste (RADIO): Enemy spotted. [ClassicSquad] [silver I] [VIP] 1Shot1Kill : tak jest [silver I] Humii : dajcie mi cos pozabija [infected] [silver III] jasio Boyka : wez skoncz [silver II] [VIP] BronzoweMysli | PromiL : Nie ma problemu jasio Boyka (RADIO): Fire in the hole! Rengoste killed [Acivr]FireRey with awp KonNaBialymKsieciu timed out KonNaBialymKsieciu has left the game [silver I] Swatopi : popek co chcesz za jumpera ?? [ClassicSquad] [silver I] [VIP] 1Shot1Kill : promil rozmies gimba [COD:MW] Premia za pelny serwer +50 Doswiadczenia szyszka (RADIO): Fire in the hole! jasio Boyka (RADIO): Fire in the hole! Colo1818 (RADIO): Fire in the hole! jasio Boyka (RADIO): Fire in the hole! ninja connected skillmex killed SpiT iT OuT with xm1014 To Tylko Ja killed skillmex with ak47 [silver I] Michito : /perk Swatopi killed szyszka with m4a1 BronzoweMysli | PromiL killed Humii with awp SqN* (RADIO): Fire in the hole! [silver I] ppopek alibaba : nwm *** (1)KonNaBialymKsieciu killed teuniu10 with a headshot from famas *** *** BronzoweMysli | PromiL killed Colo1818 with a headshot from mp5navy *** Michito killed 1Shot1Kill with m3 Swatopi killed Rengoste with m4a1 ninja is joining the Terrorist force [silver II] [VIP] BronzoweMysli | PromiL : Jak chcesz miec problemy ze mna to prosze bardzo [Acivr]FireRey dropped [Acivr]FireRey has left the game SqN* killed [25]Buu.! with aug jasio Boyka killed FunnyPuma ^^ with m4a1 jasio Boyka (RADIO): Fire in the hole! SqN* killed (1)KonNaBialymKsieciu with aug (1)KonNaBialymKsieciu dropped (1)KonNaBialymKsieciu has left the game [infected] [silver III] jasio Boyka : dziecko [Acivr]FireRey connected To Tylko Ja killed Swatopi with ak47 KonNaBialymKsieciu connected *** To Tylko Ja killed ppopek alibaba with a headshot from ak47 *** [Acivr]FireRey is joining the Terrorist force Ziuka*THC* killed To Tylko Ja with glock18 [silver I] ppopek alibaba : co zapropopnujes KonNaBialymKsieciu is joining the Counter-Terrorist force Informacje : Wlasciciel serwera: -_- . GG: 35376970 | Opiekun serwera James0v. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Obraza' [AMXBans] Duration: '3 hours' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:380438974' [AMXBans] Your IP: '176.101.163.149' [AMXBans] =============================================== BronzoweMysli | PromiL killed SqN* with mp5navy [Paczka] Twoja paczka byla pusta! Edytowane 2 Grudnia 2015 przez jasio Boyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 "kampi na respie bidula płot postawili i nie dali mu wyjść." - Kultura hm? Tego słowa nie obejmuję tylko i wyłącznie brak wulgaryzmów, polecam poczytać znaczenie tego słowa jak i zresztą płaczek, może wyjaśnię: Jest to osoba, która często płacze z błahego powodu? Powiedz, albo zaznacz mi w którym momencie zostałeś obrażony? Najlepiej będzie jak przemilczę Twój odzew bo na wszystko znajdziesz jakąś żałosną argumentację.Co to znaczy, że mamy HLTV i możemy sobie oglądać? Masz przedstawić konkretne dowody. Jesteś śmiesznie niereformowalny, dałem Ci niejednokrotną szansę na poprawę swojej wiedzy na temat regulaminu oraz szanse na odpuszczenie swojej agresji werbalnej do mnie, najwidoczniej jak widać wybrałeś wojnę, więc nie ma problemu. "Groźby" o ile mogę to tak nazwać kieruję w znaczeniu takim, że nie dostaniesz ŻADNEJ pobłażliwej szansy od mojej osoby, z resztą wszczynając otwarte kłótnie z moimi adminami też nic nie zdziałasz i śmiało ludzie pełniący tę funkcję wyraziliby opinię na Twój temat, krytyki, obelgi - wiesz, wole tego uniknąć. Niżej wycinka było, że "pultam się o byle co jak rozwydrzony dzieciak", wyżej jak sam zaznaczyłeś opisany zostałem Twoimi słowami "dzieckiem" gdzie poniżyłeś moją osobę, w rozumowaniu rozwojowym, która obejmuje mój intelekt, ogółem całokształt mnie. Jeżeli nie znasz słów niniejszych wymienionych przez Ciebie to ich po prostu nie używaj. Respa nawet nie będę wyjaśniać bo Ty i tak tego nie zrozumiesz, wystarczy tyle, że cofnąłem się przed 5 przeciwnikami na kilka sekund, więc to definitywnie nie była kampa. Jeżeli komukolwiek mam się tłumaczyć to nie będziesz to Ty, jeżeli ktoś zainteresuje się i będzie miał jakieś do mnie pytania Z RANG WYŻSZYCH otworzy ten temat. Na chwilę obecną zamykam ponieważ nie masz dowodów na akcje rzekomo nazwaną przez Ciebie "respem" a na obrazę mojej osoby własnie przedstawiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi