Reniaa 848 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 1. Nick: Reniaa 2. Imię: Renata (wszyscy mówią Renia ) 3. Wiek: 20 lat 4. Znajomość AMX (1-10): 7/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak jak najbardziej 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Reniaa/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **: No to Witam wszystkich ponownie . Jak wiecie mam na imię Renia , jestem z Włocławka. Na pewno każdy z Was wie, że mam trzymiesięcznego synka , który daje mi popalić ale i tak jest słodki . Ogólnie uczę się w szkole wieczorowej na ostatnim roku jako opiekunka dziecięca. Hmm... coś o mnie.. Ciężko pisać o sobie ale spróbuję. Powiem tak: na co dzień otwarta , szczera do bólu, miła zwariowana , sympatyczna, pomocna, czasami nerwowa a niekiedy wredna. Jeśli mnie ktoś wkurzy to potrafię wygarnąć ale to chyba każdy tak ma . Ogólnie cechuje mnie spokój , opanowanie,upartość w dążeniu do swoich celów oraz stanowczość . 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: Chciałabym zostać administratorem, ponieważ (jeśli się nie mylę) wśród Administracji cod 350 nie ma żadnej dziewczyny, a także chce uniknąć na serwerze takich osób, które cheatują, używają różnych niepotrzebnych w grze "pomocy" typu AIM,WH itp. . Głownie zależy mi na tym aby na serwerze był porządek i kultura a przede wszystkim miła atmosfera. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Gdy małyy usypia od razu jestem na serwerze 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze od 13-15 a w weekendy od 14-16 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 2 lata już będą 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Szczerze jestem na Tak, lecz twoje GT nie za bardzo przekonuję Składka jest Mikrofon jest Wiek jest amx zapewne dobrze znasz Pkt 8. Ladnie rozpisany . Jak dla mnie popraw tylko GT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Jestem na Tak +Wiek +Amxx +Składka +Mikrofon -GT nie zadowalające, ale do poprawienia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katy 46 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zdecydowanie na tak, Znasz amx Wiek Składka Mikrofon itp itd GT jest kwestią jak dla mnie do szybkiego nadrobienia Przede wszystkim miła i kulturalna ( przynajmniej do takiego wniosku doszłam ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTylkoJa 115 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Nie mógł bym napisać nie TAK !!!! Bardzo miła i kulturalna osoba. Pomocna Wymagania spełnia Nic tylko brać ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi