BoNzO :P 72 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Co wy na to aby dodać "wyścigi"? Według mnie to fajne urozmaicenie na serwerze Co wy na to? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Jestem za fajnie będzie pobawić się z Adkiem/Riasem ( 100% ze przegram XDD) a więc fajny pomysł Bonzo. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Jestem za tak ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesman 52 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Temat propozycje już jest ale dobra Jestem na tak było by to urozmaiceniem gry w końcu coś nowego bo już się robi nudno . Wiem że serwer jest tworzony z myślą o gorszych komputerach ale można spróbować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoNzO :P 72 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 No ale kurcze bez przesady z tymi "gorszymi komputerami" ludzie takich strasznych trupów raczej nie mają, aby takie coś strasznie jakoś przeszkadzało w grze Wiesman ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 W tym pluginie nie chodzi o stare kompy, a kompatybilność z innymi pluginami. Za mojej kadencji, Karol mówił, że wyścigi kolidują z klasami, ale to było dość dawno temu. Ogólnie byłbym za dodaniem tego jeżeli nie będzie żadnych problemów z innymi pluginami. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 O prosze bardzo kogo ja tu widze haha Rowniez jestem "za" Cos nowego. PS. Jezeli serwer jest robiony nadal pod "slabe komputery" lepiej z tym skonczyc. Mamy 2015rok jezeli ktos nadal posiada slabego kompa niech sobie kupi nowego moj kartonik jest z 2007r a na najnizszych wymogach gta v leci a 2007rok byl 8lat temu! Taka to moja okazyjna opinia na temat slabszych komputerow bo Ci co maja normalne komputery troche cierpia. Do pracy i kupic cos nowego! Co do propozycji to jeszcze raz dobry pomysl jutro pogadamy opowiesz mi dokladniej jak bedzie to wygladalo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi