e v i l 157 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Nick: ev1l Powod rezygnacji: Kończę już z 1.6, przechodzę na GO. Nie chcę zajmować miejsca komuś kto dalej gra w 1.6. Dziękuję za danie mi szansy bycia adminem, w sumie to już ponad półroku. Cos od siebie: Czasem może jeszcze wbije na DD2, chociaż wątpie Pozdrawiam każdego z kim grałem i życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Dzięki za współprace Zgodnie z umową przez miesiąc jeszcze zostanie VIP Rezygnacja przyjęta Edytowane 5 Grudnia 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi