wiesman 52 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Nick:wiesman Data(nie obowiązkowo):04.12.2015 Pytanie: Mam taki problem iż generuje mi się ciągle sid po włączeniu i wyłączeniu cs Jak to naprawić?? Inne: Chciałem dodać że dopiero co wgrałem nowego win i nowego ale togo samego cs Nigdy tak nie miałem proszę o szybką pomoc. (Nie mogę pełnic swojej funkcji '''adma'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Jakiego cs'a wgrałeś po restarcie? Jak wersja v23 to się nie dziw że po odpaleniu hl.exe masz nowe SID'y. Ściagnij v50 v43 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesman 52 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Ale miałem ten v42 mini przed i nic takiego sie nie działo teraz wgrałem i takie coś ?? sciągam si zobaczeDziekuję bardzo wgrałem nowego cs mam stary sid sprzed resetu wszystko dobrzedo zamknięcia albo poczekaj 24 bo miałem chwile adma wyszedłem i włączyłem znów cs i znowu nie mam Mam win 7 home basic a miałem win 7 enterprise Dzieki za pomoc /do zamkniecia oczywscie lajk za pomoc Edytowane 5 Grudnia 2015 przez wiesman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kociszek 108 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Wiesiu , jeśli wgrałeś win8 musisz ściągnąć specjalna wersje , miałem ten sam problem co ty , tylko że mój problem znikł dopiero po kupieniu steama. Ale to wina mojego kompa na którym działa tylko wersja v23 i steam. Edytowane 4 Grudnia 2015 przez Kociszek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Hm. Wejdź w właściwości gry i sprawdź jakie masz tam parametry wpisane; ] W polu "Element docelowy" parametr jesli masz wpisane "-nomaster" wpisz parametr "-steam" bez " " i odpal cs`a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Problem rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi