mrxx 0 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 1. Nick: Mr.X2. Imię: Piotr3. Wiek: 274. Znajomość AMX (1-10): 95. Sprawny i działający mikrofon: tak6. Składka (tak/nie): tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Mr.X/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **: siema nazywam sie piotr jestem z gdanska lubi grac w pilke i naparzac w cs-a jaram duzo i co tu jeszcze nigdy nie bylem dobry w opisywaniu siebie 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: poniewaz gram duzo w cs-a co dziennie po kilka godzin i mysle ze mogl bym wam pomoc w utrzymaniu porzadku na serwerze10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: nie11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 6-812. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w dini robocze jak sie wyspie przewarznie w godzinach wieczornych i noccnych13. Staż w Counter-Strike 1.6: 10 lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak posiadalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Na NIE. - Jakos nie widzę tych twoich 6-8 godzin w GT. - W wiek też troche wątpię i powiem ci ze pewnie nie tylko ja jedyny, bo jakbyś miał troche oleju w glowie to podanie by bylo porządnie rozpisane a nie tak na odwal. - Troche za malo rozpisales sie w punkcie 8 oraz 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTylkoJa 115 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Brak aktywności na serwerze Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Również mało Cię widzę na serwerze, nawet i wcale. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Powiem tobie tak. jak sprawdziłem twoje gt z czasu Miesiąca to wcześniej twoja aktywność dochodziła nawet do 900min. ( Nołlife ) . Lecz jak się spojrzy na GT z tego tygodnia no to proszę pana tak się nie da ^^ popraw tę aktywność w tym tygodniu napisz za tydzień ponownie podanie bardziej się rozpisz. Ogólnie wiem, że jestem kulturalną osobą itd. ( po tym, że dużo kiedyś graliśmy ) ale niestety obecnie jestem na Nie. Pozdrawiam i życzę powodzenia ~~ JC PLAMBYGG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Powiem tak bylaby nam tak gdyby nieTwoje obecne GT. Ogolnie kulturalny mily pomocny ale w podaniu sie nie popisales wiec musze na chwile obecna jestem na nie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) A ja na okres probny 7 dni nadrobisz gt zostajesz nie to papa Bo amx taki ogarniety byles tu admem. Sadzę ze mozna Ci zaufac Edytowane 4 Grudnia 2015 przez CREATIVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi