Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Nick: Siwy Wiek: 18 Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: 1.6 Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: nie wiem już, od '09 chyba Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : obsługiwałem , obsługuje i chyba będę nadal obsługiwał. Ile czasu poświęcasz forum?: 2-3h (teraz, z zmn aktywnością) Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Wszystkich, od tokio drift który był pierwszy po konfigurowane ręcznie met0ri, hl1. Jestem maniakiem czitów, w dalszym ciągu lubie się pobawić w ich konfiguracje żeby było w miare legal Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Nie Doświadczenie na podobnym stanowisku: Wysokie Informacje o sobie lub uwagi: Nie świece aktywnością, nie siedze po 24/7, ale spełniam coś co tutaj jest ważne - a m.in wysokie doświadczenie, i podstawowa znajomość regulaminu , i chyba wszystko najważniejsze. Godziny jakie poświęcę w grudniu ograniczone do 2-4, po grudniu wzrosną.. w sumie to każdy chyba na święta zniknie z CSC 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Jestem na TAK. - Wiek. - Doświadczenie. - Aktywny - Duży staż na sieci. - Zna się na cheatach jak mało kto. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Jestem na nie, powód ten sam jaki w poprzednich podaniach. Jest komplet w UBT, teraz trochę słabiej wszystko działa, bo James0v. jest na urlopie, lecz tragedii nie ma, więc nie widzę potrzeby rekrutowania następnych osób. Choć nie ukrywam, że przydałby się tam tak doświadczony i obeznany człowiek jakim jesteś ty. Aczkolwiek wciąż jestem na nie, według mnie Karol powinieneś zrobić jakąś selekcję w UBT, jeśli ktoś się "obija", to go zwolnić i zatrudnić kogoś innego, bo chętnych na to miejsce jest od groma, ale miejsca (według mnie) brak. Pomimo tego, że Cię lubię i mi pomagałeś Siwy wielokrotnie, nie mogę zmieniać swojej decyzji, gdyż wypowiedzi w podaniach powinny bazować na faktach "dokonanych". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesman 52 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Jestem na tak +bardzo pomocny +jest ogarnięty +Bardzo dużo czasu poświęca na forum +wiek + jedna z lepszych osób na to stanowisko Niby Jest dużo ludzi w ubt ale administracja nie zamyka rekrutacji to czm nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Szanuje, ale niestety jestem na NIE: powód jest taki sam jak przy innych osobach wcześniej składających podania " Aktualnie jest w UBT na razie wystarczająco dużo osób, zgłoszenia są rozpatrywane sukcesywnie." Nie widzę sensu dodawania kolejnej osoby, skoro jest wystarczająca ilość osób, poprzednie dwa podania zostały odrzucone z tego samego powodu, więc nie wiem po co znowu kolejne podanie, jak nikt nie odszedł. Jeżeli można, to ogólnie proszę o tymczasowe zamknięcie rekrutacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Siwy to stary wyjadacz z ubt ;d. Pamiętam jak wcześniej działaliśmy razem w ubt i razem kminiliśmy nad demkami ;d. Siwy ogarnia konsole, jest w stanie poświęcić czas na ten dział, jest uczciwy co do banów(nikomu nie popuści gdy się spali^^) no i ma duże doświadczenie czego potrzeba w tym dziale ;d. Co tu dużo pisać jestem na tak siwy nadaje się na to stanowisko, powodzenia dalej ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Karol nie zamknął rekrutacji na ubteam więc nie wiem czy chce kolejne osoby czy nie. Siwy czasami zamulony i nie ogarnia lecz jestem na tak. Posiada duże doświadczenie w 1.6. Korzysta z czitów cziter jeden i myślę że się nadaje. Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi