Shanell 1 787 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zbliża się ten świąteczny czas, więc opiekunowie serwera FFA postanowili zorganizować wam konkurs... Do wygrania jest VIP na 30 dni na serwerze. Co trzeba zrobić? Wpisać dokładny nick z serwera Wpisać numer w kolejności, tzn. Jeśli twój post jest pierwszy to wpisujesz liczbę 1, kolejny post z numerem 2 itd. Podać conjamniej jeden powód, dlaczego nagroda ma być właśnie Twoja. Dokładny nick z serwera: Czy posiadasz już Vipa na serwerze?(Tak/Nie) Numer: Dlaczego uważasz, że nagroda ma być Twoja?: Na wasze zgłoszenia czekamy do 06.12.2015 do godziny 19. Losowanie odbędzie się tego samego dnia lub następnego. Zgłoszenie do konkursu bez wzoru nie będzie uznawane. Powodzenia ! Pozdrawiamy, Shanell i Polaczekkkkkkkkk. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Dokładny nick z serwera: DANIELL Czy posiadasz już Vipa na serwerze?(Tak/Nie) NieNumer:1 Dlaczego uważasz, że nagroda ma być Twoja?: Bo szkoda mi hajsu na vipa i chce go dostac za darmo. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaS'owy 118 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Dokładny nick z serwera: Sa'oWy.Czy posiadasz już Vipa na serwerze?(Tak/Nie) Nie.Numer: 2.Dlaczego uważasz, że nagroda ma być Twoja? Bo mogę ?! Edytowane 4 Grudnia 2015 przez SaS'owy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Dokładny nick z serwera: DuNg.Czy posiadasz już Vipa na serwerze?(Tak/Nie) NieNumer: 3Dlaczego uważasz, że nagroda ma być Twoja?: To proste, żeby mieć co runde awp i każda runda była moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Dokładny nick z serwera: Wpierdol ?! Czy poczekac ?! x.xCzy posiadasz już Vipa na serwerze?(Tak/Nie): NieNumer: 4Dlaczego uważasz, że nagroda ma być Twoja?: Jak będę mieć vipa to częściej będę na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Co z wynikami z konkursu?;x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Wygrał Sasek i Ty Kinga <joke> Edytowane 10 Grudnia 2015 przez QubaS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Wybaczcie mi to, ale nie miałam czasu żeby się tym w ogóle zająć. Spowodowane jest tym, że mam za dużo obowiązków - nauka, praca. Tak więc: 4 osoby wzięły udział, troszkę mało ale cóż. Wygenerowana liczba to: Zapraszam zwyciezcę na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zakończone, wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi