ToTylkoJa 115 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Round sound nie działa poprawnie tzn. włącza się tylko jedna "świąteczna" piosenka i to raz za 2 rundy. Proponuję wgrać zwykłe nutki, bo te świąteczne to bokiem wychodzą ...A tu paczuszka ode mnie 10 kawałków (paczka 3mb)Może nie wszystkie są nowe ale muzyka ma być dobra a nie nowa http://www33.zippyshare.com/v/AGI0nwyG/file.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo -=Philipster=- 2 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) ToTylkoJa, mógłbys mi podesłac nazwy wszystkich tych utworów na PW? Utwory są dobre ale ja proponowałbym wgrac coś świątecznego. Ja mógłbym się tym zając, tylko dobrze by było aby każdy dał też swoją propozycje. No chyba że Jamesov już ma taką paczuszkę Edytowane 7 Grudnia 2015 przez agüero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Nie mam żadnych paczek z rs'ami, do tej pory robiłem je sam bo z waszej strony było 0 chęci do wyrażenia "pomocy" w tej sprawie czy propozycji... zwał jak zwał. Więc teraz czekam na waszą kreatywność i styl. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTylkoJa 115 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 To przecież dodałem całą paczkę 10 nutek http://www33.zippysh...0nwyG/file.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko 56 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Na internetach fajne znalazłem : ) http://www74.zippyshare.com/v/7L2TY6BV/file.html Proponuje zacząć dodawać mapki xmas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Ja moge powiedziec ze swojej strony tyle : Mariah Carey- All I want for christmas musi byc w rs Po glebszych przemysleniach stwierdzam ze kilka piosenek swiatecznych moglo by byc w round sound'ach ze wzgledu na swieta jednak piosenki swiateczne maja ten urok a skoro swieta co nam szkodzi je dodac? Edytowane 7 Grudnia 2015 przez Reniaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTylkoJa 115 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 • Co do rs'ów to czekam na paczke, lub chociaż a nutki od was. Jamesov, tutaj masz dwie paczki, jedna ode mnie i od Frika. ww Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Same rapy. Również gustuję w ten gatunek ale paczka jest zrobiona pod siebie. Osobiście uważam, że disco, czy electro różnego rodzaju jest odsłuchiwane przez większą ilość populacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Tutaj łapcie ode mnie propozycje : (tu chodzi o sam poczatek) NA razie tyle jak cos znajde albo mi sie przypomni wstawie wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTylkoJa 115 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 No dobra Tutaj fajna paczka http://www52.zippyshare.com/v/GULjS3VJ/file.htmlTylko nie jest już ona moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Dobrze, że nie są 30 sekundowe. Ehh, najwidoczniej sam będę musiał je przycinać... No nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTylkoJa 115 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Nie rozumiem ? Mają po + -15 sek. tyle ile powinny mieć. A paczka waży 20 mb. bo jest tam ponad 20 piosenek.Nie bardzo wiem, czego teraz oczekujesz, staram się pomóc. / A może pożyczymy się nutek z CS:Go Moda ? Edytowane 9 Grudnia 2015 przez ToTylkoJa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Resumex 19 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Ja posluchalem i powiem że jak by nie bylo 9,10 to jest fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zamykam, temat z RS'ami już istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi