Neo -=Philipster=- 2 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) 1. Nick: Neo -=Phlipster=- 2. Imię: Filip 3. Wiek: niedługo 16 4. Znajomość AMX (1-10): 6-7 5. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Składka (tak/nie): premka/vip 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Neo%20-%3DPhilipster%3D-/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **:Mam 15 lat gram w koszykówkę , zajmuję się deejaystwem , lubie grac w counter strika , często spędzam czas z przyjaciółmi 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: Chciałbym zostać administratorem ponieważ nie zawsze jest admin w innych porach dnia , a cheaterstwo się szerzy Nietraktuję tego jako przywilej , tylko jako obowiązek 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): po szkole , weekend (wieczór , ranek ) 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 3-4 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 5 Grudnia 2015 przez Neo -=Philipster=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Razzzor=- 2 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Jak narazie jestem na nie, często brakuje Ci kultury na serwerze, w punkcie 9 napisałeś zdanie z mojego podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi