JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Nick: JC PLAMBYGG Powod rezygnacji:Brak chęci gry na serwerze Cod mod 350. Cos od siebie:Rezygnuje tylko z Admina na serwerze Cod mod 350 lvl. Z góry przepraszam opiekunów James0va. oraz Ph4nt0ma. za to, że niepotrzebnie zabrałem wam tyle czasu i przysporzyłem tyle problemów. Mam nadzieję, że się na mnie za to nie obrazicie obecnie na serwerze jest dosyć adminów : FunnyPumma^^,Friko,Neo -=Razzor=-,PromiL,Krowa,Reniaa oraz nasi Opiekuni. A więc dziękuję, że daliście mi szansę się wykazać i mam nadzieję, że jesteście zadowoleni z mojej służby na waszym serwerze. Pozdrawiam cały zespół Cod moda 350lvl i życzę wam powodzenia Jeszcze raz z góry przepraszam Opiekunów za problemy i mam nadzieję, że mi wybaczycie. POWODZENIA ! Ph4nt0m obiecuję, że będę was odwiedzać ! Edytowane 5 Grudnia 2015 przez JC PLAMBYGG AS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Jutro przyjade i zobaczyny :'( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Dziękuję za współpracę Byłeś dobrym adminem. Powodzenia i zaglądaj czasem. A co do liczby adminów to się coś zmiejsza + James0v jest na nieobecności nie wiadmomo do kiedy. Flagi zabrane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Uff, już myślałem że z ZM rezygnujesz xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Tylko byś spróbował z ZM odejść ! :laser: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Nie no nie wierze ... szkoda wielka szkoda Wbijaj do nas i to baaardzo czesto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi