Kenaj 8 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 1.Twoj Nick: Kenaj 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Gracz/Admin?! Sam już nie wiem 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Guma`. 4.IP/SID oskarzanego*: ... 5.Data i godzina: 22:02 6.12.2015 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=30752 Świadkowie Qubas, Dece i jeszcze parę osób 7.Opis sytuacji: Nie mam pojęcia o co chodzi, czy o błędne przypisanie flag, czy błąd serwera. Gumy nie ma na liście administratorów, nie ma rangi i w momencie kiedy na serwerze z adminów byłem Ja oraz Qubas ktoś pisał na czacie ogólnym y@. Pytaliśmy kilkakrotnie czy dostał Admina bez odpowiedzi więc postanowiłem go kicknąć aby usunąć ew. błąd serwera i aby gracz wszedł bez przypisanej flagi i możliwości pisania na czacie otwartym. Za co ja dostałem bana na 5min. za nadużywanie funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi