ToTylkoJa 115 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Na mapie de_inferno bugują się monety, tzn. przy rozpoczęciu gry na tej mapie kasują się wszystkie monety które wracają po zmianie mapy, a te które zarobimy na tej mapie nie zapisują się na koncie. Mapa de_aztec crashuje serwer, tzn. po jakimś czasie gry na tej mapce serwer się wyłącza na jakąś minutę. Na razie to tyle z tego co znalazłem na serwerze. Miał bym jeszcze prośbę do kogoś z administracji, otóż przydało by mi się haslo na nick, bo jestem pierwszy w topce i zaczeło się podszywanie. Z góry dzięki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Bugi zgłaszamy tutaj http://forum.cs-classic.pl/topic/31435-reset-01102015-propozycje-bugi-itd/page-38#entry253011 A co do tych co wymieniłeś to wiemy o nich od dawna. Z monetami nic nie zrobisz, a mapa de_aztec nie zawsze crashuje i na innych mapach też są crashe. Co do nicku to napisz do mnie na PW. Edytowane 6 Grudnia 2015 przez Ph4nt0m 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Chciałbym jeszcze dodać, że mapa de_inferno nie istnieje w liście dostępnych map na CoD modzie. Crashe, były, są i będę to jest nieuniknione. Jak sam "technik" wskazywał crashe nie są spowodowane jedną mapą i nie zawsze się takowe "bugują". 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi