M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Nick:M@jki H@rdcorPowod:A dowiedziałem się dzisiaj, że jadę z siostrą pod Łódź, można powiedzieć, że wyjazd rekreacyjny Czas nieobecnosci: 08.12 do 11.12 Cos od siebie:Myślę, że do forum będę miał w miarę normalny dostęp, ale nie wiem jak będzie z cs'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Miłego wyjazdu. :tancerz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Mozesz zawitac do Skarżyska to poznasz miejscowa gościnność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi