Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

[ANKIETA] Konkurs świątecznych zdjęć

Besi523

Konkurs świątecznych zdjęć  

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz aby odbył się konkurs świątecznych zdjęć?

Rekomendowane odpowiedzi

pre_1449588551__santaxd.png

Witam, padła propozycja na nowy konkurs.

Proponuję konkurs świątecznych zdjęć.

Tworzymy temat, w którym ludzie będą podsyłać Swoje świąteczne zdjęcia - nagrody są do ustalenia.

Co uważacie o propozycji którą dał James0v? Proszę w ankiecie zaznaczyć czy jesteście za tym pomysłem czy też nie. 

Proszę o NIE wypowiadanie się w komentarzu "Fajne, biorę udział" itp. Ku temu służy ankieta, poniżej mile widziane są propozycję nagród jakie byście chcieli otrzymać lub ewentualne propozycje odnośnie tego konkursu. Jeżeli ktoś już napisał propozycję podobną do twojej, by uniknąć spamu daj LIKE przy tym wpisie.

• Like 11

Ja mam pytanie odnośnie tych zdjęć, to mają być nasze zdjęcia, zdjęcia choinki, zdjęcia bombek? Ja wiem, że tematem przewodnim są święta, ale jest opcja określenia dokładniej czego? :)

Myślę, że najfajniej by było dać nasze świąteczne zdjęcie, ale są osoby, które by tego nie chciały więc aby było fair i każdy miał równe szanse to byłby to temat ogólny ZWIĄZANY Z ŚWIĘTAMI, a najlepiej jakby w jakiś sposób udało się jeszcze nawiązać tym zdjęciem do naszej sieci.

• Like 4

Nagrody takie jak jakieś vipy i kodziki do sklepiku czy też klasy premium , są już monotonne , można np.
Za pierwsze miejsce dać do wyboru jakąś grę do ceny "x"
Za drugie i trzecie miejsce coś innego też wykombinować.

Można stworzyć jakiś jeden wielki ewent świąteczny , który składałby się z kilku konkursów. 

Mam jakieś pomysły np.
Jakiś Graficzny konkurs amatorski byłby ciekawy.
Jakbyście stworzyli vlepki cs-classic to konkursik za vlepke w najciekawszym miejscu :)

1. Nagrody typu Gry z ceną "x" no niestety ale odpada z wejścia, kto Ci zasponsoruje grę?

2. IWENT ŚWIĄTECZNY byłby spoko * Jak dla mnie * ale to już trzeba określić w jakich kategoriach. Można także zrobić z tego wieloetapowy konkurs w którym zbierałoby się punkty a osoba z największą ilością ( później osoba po niej itd do 3 miejsca ) dostałaby daną nagrodę ( x )

Największy problem, ten X trzeba przeobrazić w COŚ materialnego, namacalnego, do powąchania, do zacieszu i do wykorzystania. :)

Edytowane przez TheGumiS

1. Nagrody typu Gry z ceną "x" no niestety ale odpada z wejścia, kto Ci zasponsoruje grę?

administracja cs-classic?  Nie ma prawie w ogóle takich nagród więc od czasu do czasu powinno pojawić się coś sensownego.

Nagrody takie jak jakieś vipy i kodziki do sklepiku czy też klasy premium , są już monotonne , - zgadzam się.

Edytowane przez Omєga *

Pytanie - będzie oceniana jakość zdjęcia czy pomysł?

Będzie oceniany całokształt, najbardziej będzie liczyć się kreatywność :)

Nagrody takie jak jakieś vipy i kodziki do sklepiku czy też klasy premium , są już monotonne 

Miałam rozmawiać o tym z Kryptonem, zobaczymy czy uda nam się coś ciekawszego zorganizować :D

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności