B!@ck 110 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Typ Pracy: SygnaturaWymiary: na forumRender, Stock: do wyboruNapis/y: B!@ck™; Admin bądź ADMIN; JailBreak CS:GO Tematyka: święta; zima; sylwester (może być inna tematyka ale te pracę będą brane bardziej pod uwagę)Kolorystka:obojętnaInne: Wybieram tylko 1 prace. Daję "+" za dobre chęci jeżeli mi się nie spodoba ponieważ doceniam wasz wysiłek Edytowane 9 Grudnia 2015 przez B!@ck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Tematyką troszkę wbiłeś mi nóż w plecy bo się nie odnalazłem. Łap coś takiego c: wiem nie wyszło xd. Coś do zmian - pisz. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Leci + za pracę, jednak to nie jest to.Nie musi być wgl nawiązania do cs, jaibreaka. Może być coś ze świętami, pomiędzy napis B!@ck i lekko mniejszy napis Admin JailBreak CS:GO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Łap drugą propozycję , wszyscy lubimy ładne Panie C:Jeśli zechcesz napisy w innych miejscach to daj znać. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Biore jednak tą 1 pracę. Dzięki sygnature. Do zamknięcia. Edytowane 9 Grudnia 2015 przez B!@ck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód:Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi