Besi523 3 023 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Typ Pracy: Sygnaturka Wymiary: -Render, Stock: https://media.giphy.com/media/eO9bKJpkJJLj2/giphy.gifNapis/y: "Queen Besialke" pod tym "Administrator" lub "Administrator forum" ~ jednak to wydaję mi się za długie jak na tak mało miejsca więc według uznania Tematyka:-Kolorystka:-Inne: Chciałabym dwie prace, jak widać idealnie mamy miejsce z prawej strony i nie wiem jak to zrobiłam, że w pewnym momencie ten napis w moim gifie się tak się wyróżnia, a jak sprawdzałam to wszystko w gimpie było dobrze więc chciałabym jedną pracę taką samą jak moja czcionką "Mistral", a druga jak sobie grafik wymyśli Najbardziej interesuje mnie czcionka taka która jest "pisana". Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Łap tutaj bez tego podświetlenia ^^ . Moją wersje dorzucę ciut później. @EDITNic sensownego nie udało mi się stworzyć ;c . Brak mi doświadczenia jeśli chodzi o gify. @EDITObniżyłem i zbliżyłem do siebie warstwy z tekstem. Edytowane 9 Grudnia 2015 przez Semi 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód:Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi