JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Twoj nick: JC PLAMBYGG Nick podejrzanego*: berkoDane podejrzanego [sID+IP]*:VALVE_0:4:197371339 46.169.219.190Data (dzien, gg:mm) zajscia:09.12.2015 godzina od 12: do terazTwoj dowod*:przepraszam lecz demka/ssów nie mam lecz mam paru świadków : yxdc, ToTylkoJa, skrecz, Wolf_of_Army i pewnie jeszcze paru Rodzaj czita*: AIm Nazwa mapki:css_kabul2 oraz pare innych.Czasy podejrzanych akcji*:IP /Nazwa serwera:Cs go mod SID oraz IP otrzymujemy po wpisaniu w konsoli komendy amx_ip Wazne - * Pomoc: 1. Zapoznaj sie z regulaminem 2. Nie spamuj w zgloszeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kociszek 108 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Gracz został już zbanowany przezemnie na serwerze. Latał na aimie oraz z tego co zauważyłem na wallhacku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi