Paweł. 3 324 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Nick:Macedonczyk Powod rezygnacji: Dołączyłem do grona adminów bagatela półtora miesiąca temu, w celu pomocy w rozkręceniu serwera, ew. pilnowaniu go, pomaganiu w zwalczaniu cheat'erów. Aczkolwiek adminów i podań z dnia na dzień przybywa coraz to więcej i są to gracze z kilka razy większą aktywnością niż ja. Zważywszy na zaistniałą sytuację w jakiej staję, nie chcę żeby ktoś zarzucał mi później, że przeze mnie, jako admina, który średnio grywa po godzinę dziennie, inni Ci stosunkowo "lepsi" pod względem aktywności tej szansy nie mogą dostać. Cos od siebie: Dziękuję za daną mi szansę, fajnie było, będę czasem być może wbijał (dunno). Na ten moment z gronem administracyjnym cs:go mod'a się muszę pożegnać. Na dodatek chciałbym pozdrowić tych z którymi się żegnam, czyli administrację cs:go mod'a Zawsze jestem na 'nie' , za spamem w rezygnacjach, ale musze ;d Jak ja pisałem rezygnacje pod tym samym powodem to mnie wyśmiałeś, a teraz piszesz dokładnie to samo Siwy... Chyba mnie z kimś innym pomyliłeś xD Edytowane 9 Grudnia 2015 przez Pawel.? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kociszek 108 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Ty też Paweł ? Wielka szkoda , z kim będę się śmiał z lowelasa kariska ? ;c A tak na poważnie jeszcze raz wielka szkoda , powodzenia no i odwiedzaj nas no i również pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesman 52 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Oj Paweł ? nie ładnie nas tak zostawiać kogo ja będe zabijał ?? Trzymaj się i powodzenia w rozmijaniu się jako moderator Wielka szkoda że odchodzisz wpadaj czasami Również pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karisek 88 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Oj komu przeszkadzało, że godzinkę dziennie byłeś? Teraz bez adma w ogóle nie będziesz wchodził i skończy się darmowy frag do ranku No cóż, administracja wiele traci po Twojej rezygnacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zawsze jestem na 'nie' , za spamem w rezygnacjach, ale musze ;d Jak ja pisałem rezygnacje pod tym samym powodem to mnie wyśmiałeś, a teraz piszesz dokładnie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Okej botku, wbijaj do nas bo lepszego free killa dla ludzi nie ma Flagi odebrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi