Pride 544 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Witam, Szukam osoby aktywnej, która będzie w stanie porządnie zająć się serwerem, głównie chodzi oto by zajmowała się forum jak i serwerem. Na razie FTP będę nadal zajmował się ja (wgrywanie rs'ów, usuwanie bug'ów itp. itd.) Do szczególnych obowiązków tejże osoby będzie należało sprawdzanie podań, skarg jak i aktywność na serwerze. Wzór: Imię: Nick: Wiek: Ile czasu dziennie możesz pomagać serwerowi: Staż na serwerze: STEAM: Znajomość sourcemod (1-10): Czy miałeś w innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Dlaczego akurat Ty: 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
マテウシュ ♡ / ★Mati★ 16 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Imię: Mateusz Nick: ♡ тєиѕнι Wiek: 17 Lat Ile czasu dziennie możesz pomagać serwerowi: 2-7h (zależy od życia prywatnego) Staż na serwerze: hmm ok 1000h sam niepamiętam ale bardzo dużo STEAM: STEAM_1:1:114752506 Znajomość sourcemod (1-10): Powinienem sobie poradzić jeżeli nie to poproszę jakąś osobę pełniącą dłużej ten staż o pomoc. Czy miałeś w innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Niestety Nie. Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Tak. Jestem Aktualnie administratorem servera Only DD2. Dlaczego akurat Ty: A więc pytacie dlaczego ja ? Dobre pytanie . Uważam iż nadałbym się do tej roli ponieważ często spędzam mile czas na Serverach Cs-classic .Udzielam się w postach na Forum oraz dość często odwiedzam naszego ts'a (ts.cs-classic.pl). Będę starał się zachowywać porządek oraz ład na serverze .Ale przede wszystkim chce zachować porządek w dziale na forum jak i sprawować piecze nad adminami. Profil : http://classicffa.gameme.com/playerinfo/237485 Edytowane 11 Grudnia 2015 przez マテウシュ ♡ / ★Mati★ 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Imię: Justyna Nick: Melanjy Wiek: 20 lat Ile czasu dziennie możesz pomagać serwerowi: Dziennie od 4 do 8h Staż na serwerze: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/136227 STEAM: STEAM_0:1:59842932 Znajomość sourcemod (1-10): 4 Czy miałeś w innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Tak się składa, że niedawno otworzyłam swoją własną sieć tylko, że nie z właściwymi ludźmi. Niestety zanim sieć się rozkręciła współwłaściciel w złości wykasował całe ftp. Wyłączył forum i serwery. Oraz odebrał mi wszelkie flagi, uprawnienia. Z tego co mi wiadomo to moj były współzałożyciel założył sieć pod nazwą wielkopolski skill ale chyba już to nie istnieje. Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Na sieci aktualnie pełnię funkcję admina na serwerze Only DD2 Cs:go Dlaczego akurat Ty: Bo chciałabym spróbować Ci jakoś pomóc ogarnąć serwer dd2 oraz forum, podania, skargi. Na serwerze jak i na forum nie tyle staram się co jestem aktywna. Na steam ani na forum nie jest trudno mnie złapać. Także, czemu by nie spróbować. Edytowane 9 Grudnia 2015 przez Melanjy 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Saper 35 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Imię: Kamil Nick: Mr.Saper Wiek: 18 lat Ile czasu dziennie możesz pomagać serwerowi: Codziennie od 3-9 h zależy ale zawsze dużo Staż na serwerze: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/32727 Steam: STEAM_0:0:42169501 Znajomość sourcemod (1-10): 9 Czy miałeś w innej sieci H@ lub J@(Podaj nazwy, bez linków): Nie byłem niestety. Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Aktualnie jako Admin Only DD2 CS:GO. Dlaczego akurat Ty: Chciałbym zostać opiekunem serwera, ponieważ myślę, że jestem odpowiednią osobą na to oto stanowisko oraz będę rzetelnie wypełniać swoje obowiązki zgodnie z regulaminem cs-classic.pl, który został utworzony przez znakomite osobowości m.in : -_- i współtwórca opiekun Pride a także sztab administratorów dzielnie pilnujących porządków panujących na ich rodzimym podwórku. Edytowane 9 Grudnia 2015 przez Mr.Saper 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Od dnia dzisiejszego drugim opiekunem serwera zostaje Mr. Saper. Gratuluję 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi