Gość lorem ipsum Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) 1. Nick: Wale gruche zawodowo2. Imię: Daniel3. Wiek: 204. Znajomość AMX (1-10): 105. Sprawny i działający mikrofon: Oczywiście6. Składka (tak/nie): Tak, ale zależy ile.7. Link do swojego GameTracker'a**: Nie mam konta, ale to są moje wcześniejsze nicki, dodam, że grałem na dd2 z 3 miesiące jak nie więcej z przerwami. http://www.gametracker.com/player/Th3C120W/193.33.177.101:27156/ http://www.gametracker.com/player/Wale%20gruche%20zawodowo/193.33.177.101:27156/ http://www.gametracker.com/player/Zimny%20%24ku12w13L/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Typowy n0lif3, na co dzień jestem programistą, interesuje mnie tylko kręg komputerowy, nic po za tym. Prawie codziennie grywam w fps'y, a szczególną pozycją jest Counter-Strike 1.6. Co tam jeszcze, z programowania jeżeli kogoś to interesuje, moje zainteresowania krążą wokół automatyki, różnych botów do wypełniania bądź robienia czegoś za mnie itp. Sport mało mnie interesuje, no chyba, że chodzi o e-Sport, no i chyba tyle. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Na dd2 panuje chaos cziterostwa, codziennie widzę minimum 2 odpały+. Wiadomo, nie zawsze admin na serwerze jest, a ja jestem większość czasu, tak samo jak by ktoś napisał mi na steam to bym wbił i tyle, na cziterach się znam, ciągle powiadamiam o cziterach na u@ ( to może potwierdzić parę osób ). Dosyć już mam tego ciągłego bocenia na serwerze, właśnie dlatego składam to podanie. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: podam steam url, ponieważ nie posiadam (jeszcze) cs1.6 na steam, planuje sobie nie długo zakupić. http://steamcommunity.com/profiles/76561198201709218/ 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: na pewno parę dziennie, ale z przerwami 2-6h12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): cały tydzień, od rana do wieczora, przeważnie od 8 - 22 + ( zależy czy chce mi się siedzieć, czasami siedzę i w nocy).13. Staż w Counter-Strike 1.6: parę lat z przerwami na pewno więcej niż 5.14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, na swoim serwerze z botami . Edytowane 10 Grudnia 2015 przez lorem ipsum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Jestem za okresem probnym ,powody ; dlugo gra , pamietam go pod nickiem thc120w, wiek jest, zglasza na u@, kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 zaznacz pkt 4, ocene podania zostawiam pawłowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Witam. Przyjął bym Cię do grona adminów ale niestety muszisz jeszcze trosze poczekać badz aktywny na serwerze bądz kulturalny a w następnym podaniu nie będzie problemu składka jest jednorazowa (stała) opłatą ale będziemy o tym rozmawiac troszeczke pózniej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi