Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]eeeee` po przerwie again

convers155

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: eeeee`  /  eeeee` przerwa

2. Imię: Damian 

3. Wiek: 19

4. Znajomość AMX (1-10): 9

5. Sprawny i działający mikrofon: Zawsze 

6. Składka (tak/nie): o ile bedzie ponownie potrzebna, jasne :)

8. Parę słów o sobie **: Nie chce być monotonny, w każdym podaniu to samo.. ale co poradzisz :) Mam na imię Damian, rodowity warszawiak, 19 wiosen. Otwarty i towarzyski chłopak ze mnie (dusza towarzystwa), lubię wyskoczyć na miasto na drineczka, dwa, ewentualnie wylądować w klubie (co mi się za często zdarza), a także dobrze się ubierać i wyglądać. :) Pracuje w Coctail Bar Max w Centrum Warszawy. 

9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ostatnimi czasy mam trochę więcej wolnego, więc jestem długo na serwerze, a często gęsto nie ma ani jednego admina w godzinach przed i południowych.

10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:17559126

11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Ostatnio siedzę jak wstanę do wieczora późniejszego :)

12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Różnie, mam grafik w pracy pracuje od 18 do 6 rano, wiec następny dzień odsypiam - logiczne. Nie ma reguły, aczkolwiek jestem często.

13. Staż w Counter-Strike 1.6: 8 lat ?

14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak

• Like 1

Jak dla mnie Tak, byłeś adminem wiec doświadczenie jest, składka również , wiek, kultura. Twoje podanie spełnia nasze oczekiwania ale prosze o cierpliwość bo chciałbym aby inni Admini wypowiedzieli sie w tej kwestji. Tak wiec czekamy na opinnie innych. Pozdrawiam 

Niech będzie że na tak pod warunkiem ze przestaniesz grać jak BOT. Wiek,składka,steam,godziny przegrane i ogarnia czity czego chcieć więcej .

eee... Składasz podanie na forum bo chcesz być adminem, mijają 2 dni toczysz walkę z adminem który naprawde jest ogarnięty wie co robi i leci na niego skarga. Ja jako zastepca Opiekuna nie mogę pozwolić sobie zeby między cała ekipą adminów toczyła sie walka  tylko pomagała sobie na wzajem ,pograj z nami jeszcze troche zobaczysz ze mamy dobry team

I warto do niego dołączyć. Podanie niestety odrzucam , nie skreslam cię zobaczymy za tydzień 

• Like 2

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało odrzucone.

Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności