convers155 60 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 1. Nick: eeeee` / eeeee` przerwa 2. Imię: Damian 3. Wiek: 19 4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: Zawsze 6. Składka (tak/nie): o ile bedzie ponownie potrzebna, jasne 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/eeeee%60/193.33.177.101:27156/ http://www.gametracker.com/player/eeeee%60%20no%20sound/193.33.177.101:27156/ http://www.gametracker.com/player/eeeee%60%20przerwa/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Nie chce być monotonny, w każdym podaniu to samo.. ale co poradzisz Mam na imię Damian, rodowity warszawiak, 19 wiosen. Otwarty i towarzyski chłopak ze mnie (dusza towarzystwa), lubię wyskoczyć na miasto na drineczka, dwa, ewentualnie wylądować w klubie (co mi się za często zdarza), a także dobrze się ubierać i wyglądać. Pracuje w Coctail Bar Max w Centrum Warszawy. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ostatnimi czasy mam trochę więcej wolnego, więc jestem długo na serwerze, a często gęsto nie ma ani jednego admina w godzinach przed i południowych. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:17559126 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Ostatnio siedzę jak wstanę do wieczora późniejszego 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Różnie, mam grafik w pracy pracuje od 18 do 6 rano, wiec następny dzień odsypiam - logiczne. Nie ma reguły, aczkolwiek jestem często. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 8 lat ? 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Na tak ogar ,wiek,kultura ,doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Jak dla mnie Tak, byłeś adminem wiec doświadczenie jest, składka również , wiek, kultura. Twoje podanie spełnia nasze oczekiwania ale prosze o cierpliwość bo chciałbym aby inni Admini wypowiedzieli sie w tej kwestji. Tak wiec czekamy na opinnie innych. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Grasz często ostatnimy czasy Staż Doświadczenie Przyjazny dla otoczenia Skilsy są więc jasne ze tak. Pozdrawiam fap fap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy. 31 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Niech będzie że na tak pod warunkiem ze przestaniesz grać jak BOT. Wiek,składka,steam,godziny przegrane i ogarnia czity czego chcieć więcej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Jestem na Tak Wiek ,skladka,steam , Byl adminem Edytowane 11 Grudnia 2015 przez RUDASLASKA1920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 eee... Składasz podanie na forum bo chcesz być adminem, mijają 2 dni toczysz walkę z adminem który naprawde jest ogarnięty wie co robi i leci na niego skarga. Ja jako zastepca Opiekuna nie mogę pozwolić sobie zeby między cała ekipą adminów toczyła sie walka tylko pomagała sobie na wzajem ,pograj z nami jeszcze troche zobaczysz ze mamy dobry team I warto do niego dołączyć. Podanie niestety odrzucam , nie skreslam cię zobaczymy za tydzień 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi