SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Valve donosi nowe informacje, że nowa broń dostanie nerfa i zostaną naprawione bugi z nią związane. Firma tłumaczy, że jest to typowy problem z doświadczeniami z nową bronią. Takie same problemy z balansem występowały chociażby przy dodaniu CZ-75 czy M4A1-s czego niektórzy nie pamiętają. Ode mnie: Tak jak się spodziewałem, szybki nerf i po problemie, a na całym forum gówno burza, jedyne co wniósł update to same pozytywy i pokazuje, że cs go się rozwija, jedyną wadą był tylko ten brak balansu dotyczący nowej broni. Już nawet czytałem o porównaniach cs go do CoDa, gdzie to kompletne bzdury, bo to dwie odmienne gry. Czy na prawdę trzeba tak lamentować przy każdym update? CS GO na razie tylko zyskuje popularność i graczy, bije co raz to większe rekordy, a wy piszecie "RIP CS GO", jak RIP to po co w to gracie? Jak wam się nie podoba to zapraszam, nie wiem, chociażby do nowej gry Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, do której miałem dostęp do zamkniętej bety i gdzie ją teraz zakupiłem bo jest w porządku. Może niektórym też potrzebna jest jakaś odskocznia, zamiast wypisywać bzdury? Taka zasada panuje, że najpierw powinno się myśleć, później pisać, a żeby pisać trzeba mieć o czymś trochę pojęcia i nie podchodzić do czegoś z wielkimi emocjami. Dziękuję za uwagę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Valve podało przybliżoną date aktualizacji? Co do aktualizacji, jestem tego samego zdania - dobrze, że gra się rozwija, a nie stoi w jednym miejscu. Pistol jest na +, jednak trochę go znerfić i byłoby elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Valve podało przybliżoną date aktualizacji? Dokładnej daty nie, ale na pewno będzie wkrótce, skoro aż musieli wydać komunikat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Brak aktywności.<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi