Magiczny erO 67 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:SkuNIix @Ka-Head Shot 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Ruda Ślaska 4.IP/SID oskarzanego*:brak 5.Data i godzina:11.12.2015 - 12:00:55 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):nie mam 7.Opis sytuacji:Dostaje już 4 raz ss'y chciałbym, żeby w końcu demko zrobili, jak wrzucałem wczoraj ssy nawet napisałem, żeby demko nagrali, bo to już się staje nudne i nie chce mi się tak co chwilę wrzucać ss'ów .. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Mój kolego kochany. Widziałes scrennshot wszystkie z onli dd2 moje na około 80 graczy tylko 2 dało screny na forum kali i ty . Wiec mysle ze dobrze mi idzie z cziterami . Ok nastepnym razem nakrece ci demko jak bede myslal ze coś masz .Pozdrawiam Ruda Slaska To jo Hanys No chciałbym, żeby demko było nagrane, bo to już staje się nudne, ciebie by to nie denerwowało jakbyś dostawał co dziennie ss'y, mój kolego miły wcześniej już pisałem, że chce żeby demko było zrobione... POZDRAWIAM er0 ? Powiem ci szczerze ze nie bo jak był bym czysty to bym wkleił i dalej grał . Jak nie miałem admina to tez miałem czesto ssy robione i sie cieszyłem ze moge im udowodnić ze jestem czysty i na nikogo skargi nie pisalem bo to jest od nich obowiazek czyscic reklamy cziterow Edytowane 11 Grudnia 2015 przez RUDASLASKA1920 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 No chciałbym, żeby demko było nagrane, bo to już staje się nudne, ciebie by to nie denerwowało jakbyś dostawał co dziennie ss'y, mój kolego miły wcześniej już pisałem, że chce żeby demko było zrobione... POZDRAWIAM er0 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Ruda ostatnie czasy więcej siedzi na specu i wyłapuje graczy na wh itp , niestety zrobił tym razem tobie ssy a nie sprawdził czy już miałeś zrobione. Niebawem święta Ostrzeżenie słowne, Ruda staraj sobie pomagać na forum w amxban żebyś nie miał nie potrzebnych skarg. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi