Gang Albanii 280 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Gang_[P]lebanii 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: The_GanjaMan_PL 4.IP/SID oskarzanego*: Nie mam. 5.Data i godzina: 11.12.2015r. 18.15 i 19.22 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=32329, http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=32294 7.Opis sytuacji: Chodzi mianowicie o to że ten admin utrudnia mi granie w postaci banów.. O 18.10 zrobił mi test na grafike (przeszedłem pomyślnie) o 18.15 zrobił ssy. UBT był akurat na forum więc dostałem szybko UB. O 19.00 wbił na serwer i znowu ssy.. moim zdaniem to jest chore że dwa razy w ciągu godziny ban za to samo od tego samego admina. Jak ten admin ma coś do mnie to niech rozpisze demko. Ja jako admin JB i 201lvl nie mogę patrzeć co ten admin wyczynia. Może skarga zostanie odrzucona ale chciałem napisać co mi leży. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 11 Grudnia 2015 przez Gang_Plebanii 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) 3.8. Admin nie ma prawa zbanowania innego administratora[Musi dostarczyć dowód H@ lub Opiekunowi albo zgłosić w odpowiednim dziale na forum] Nie ma tu nic do tłumaczenia Gang Plebani nie miał wtedy jeszcze admina dodanego, wiec The_GanjaMan_PL dostaje tylko ostrzeżenie. Edytowane 11 Grudnia 2015 przez NeO12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamek Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi