B!@ck 110 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opis Problemu: Witam, problem leży w bindach, a dokładnie w tym, że gdy wpisuje 2 aliasy i bind to wszystko ok, lecz gdy wyłacze i włacze CS:GO bind pozostaje, a Aliasów brak. Musze za każdym razem od nowa w konsoli wpisywać alias[..] System na którym aktualnie grasz: windows 10 Inne: alias "+admintalk" "admin_voice 1; +voicerecord"alias "-admintalk" "-voicerecord; admin_voice 0;"bind "przycisk" "+admintalk" Dodam,że po włączeniu cs gdy klikam "n"(bind "n" "+admintalk") pokazuje mi się w konsoli: unknown command "+admintalk" unknown command "-admintalk" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 678 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Musisz to zrobić w pliku autoexec.cfg który wiesz gdzie znaleść bo sam mi to pisałeś Ja zrobiłem to w autoexec.cfg i mi normalnie działa, musisz coś źle robić. Edytowane 11 Grudnia 2015 przez GryTrean Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Nope Po 1 ten plik tworzy sie samemu Po 2 zrobiłem to i nie ma efektu. @up Tobie działało bez tego więc z tym czy bez bez roznicy. Jutro jeszcze popatrze . Edytowane 11 Grudnia 2015 przez B!@ck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 678 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Nie, ja to zrobiłem w autoexec.cfg. Zrób tak samo to i tobie zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Robiłem juz w autoexec.cfg i nic nie dalo bind sie zapisal owszem ale aliasów brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi