mr.Burger 82 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Nick: mr.BurgerOpis problemu: Po wejściu na jakikolwiek wyskakuje mi okienko (na screenie) i wyłącza mi CS'a :/Screenshoty: http://www13.zippyshare.com/v/oLn7dO5X/file.htmlDane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : PW: mr.Burger steam: mr.BurgerInne: reinstall cs'a i steama nie pomógł. Sprawdzałem spójność plików i jest wszystko OK. Edytowane 12 Grudnia 2015 przez mr.Burger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Do zamkniecia samo sie naprawilo xdd Edytowane 12 Grudnia 2015 przez Pawel.? Następnym razem opcja "raportuj" lub powiadom opiekuna działu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Naprawione, zamykam na prośbę autora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi