Skocz do zawartości

[ODRZUCONA][SKARGA] mr.Burger

Gość aze

Rekomendowane odpowiedzi

Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj.

Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia.

Wzor skargi:

1.Twoj Nick: aze

2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin

3.Nick admina/gracza ktory zawinil: mr.Burger

4.IP/SID oskarzanego*: ?

5.Data i godzina: 20:10~

6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=32849admin banujący

7.Opis sytuacji: Wbiłem z COD'a na FFA, jakoś tam mi idzie, a tu mr.Burger daje mi ssy! chyba nie wie że w ogóle mam admina na CODzie lub na innym serwerze i po prostu mnie zbanował. Chcę również wysłuchać od niego tłumaczenia za co dostałem bana

*IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip

Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna.

A tu nie chodzi o to, że banujesz innego admina z tej sieci?

Od razu uważasz że ktoś czituje?

Bezsensowną skargę? Człowieku, banujesz mnie za kilka rundek.

"WSTAW JE!!" Wstawiłem jakbyście nie wiedzieli.

THWALAZAUR, po co się wypowiadasz?

Edytowane przez aze

Za ssy skarge piszesz? Wrzuc je poprostu i tyle nie kazdy musi wiedziec, ze masz admina na codzie. Chyba, ze masz jakis problem z ss...

HAHA admin nie ma prawa zbanowac admina tak ku... ale admin ffa admina ffa bo skad ja mam wiedziec ze jakis aze ma admina na cod modzie?? Chyba ze mam sie nauczyc na pamiec wszystkich nickow adminow na cs-classic i sledzic czy ktos nowy nie doszedl... Robicie problemy o ss bo go urazilo to ze ktos go zbanowal bo przeciez on taki wazny bo ma admina.... Aze a co do twojej wypowiedzi to udzielam sie bo chce i nie zabronisz mi...

Edytowane przez Pawel.?
  • Like 6

Czlowieku jaki placz...
Dostales ss'y?? WSTAW JE!!
Po co ta afera??
Mam znac kazdego adma na sieci? Ja dobrze nie znam adminow z FFA a na codzie nawet nie bylem...
Skarga (moim zdaniem) do zamkniecia, a aze powinien dostac warna za bezsensowna skarge, ale to jest tylko moje zdanie.

@hahahahaha tak banuje wszystkich adminow z sieci xddd dajcie mu UB bez ss'ow, bo on jest czysty, ale bana dostal, bo jest adminem xddddd
Za przeproszeniem... Jeblem!

@creative po 1, kto powiedzial, ze sie nie przyznaje?
Po 2 dlaczego sie wypowiadasz w sprawie, przy ktorej cie nie bylo?
Po 3 nie praktykuje banowania kazdego, kto jest lepszy odemnie, wiec nie porownuj mnie do siebie i nie oceniaj mnie, jak mnie nie znasz...
Ogladalem go przez kilka rund (inni admini tez mieli podejrzenia) mialem pewne watpliwosci, wiec dalem ss'y. Jeżeli admini mieli, by sprawdzac kazdego kogo banuja, czy moze nie ma admina, to by stracili na to pol zycia...
Ilu adminow dostało ss'y, wstawili je i nie pisali skarg? Gdyby kazdy tak pisal skargi, to by tu nie bylo adminow...

Edytowane przez Pawel.?
Nie unoś się tak.
  • Like 2

@THWALAZAUR admin nie ma prawa zbanowac admina ile razy ten temat byl walkowany??

@mr.Burger chlopie zachowuj sie gdzie tu placz napisal poprawna skarge na Twoje zachownie dodam karygodne zachowanie! Zbanowac admina, ok ale nie przyznac sie do bledu?? Nastepnym razem sprawdz ludzi a nie ze sa lepsi od Ciebie to ich banujesz!! Ssy sa forma gdy nie jestes pewnie bana a nie kazdemu z miejsca tego bana dajesz ... i kultura Kolego

@THWALAZAUR admin nie ma prawa zbanowac admina ile razy ten temat byl walkowany??

@mr.Burger chlopie zachowuj sie gdzie tu placz napisal poprawna skarge na Twoje zachownie dodam karygodne zachowanie! Zbanowac admina, ok ale nie przyznac sie do bledu?? Nastepnym razem sprawdz ludzi a nie ze sa lepsi od Ciebie to ich banujesz!! Ssy sa forma gdy nie jestes pewnie bana a nie kazdemu z miejsca tego bana dajesz ... i kultura Kolego

Kolego, coś ci się pomyliło :). Admin nie może zbanować innego admina "Na tym samym serwerze". Jeżeli ja mam admina na 2 serwerach. i wejdę na ffa na wh. To nie mogą mi dac bana tak? ponieważ mam admina? ... bezsens :). Admin nie może banować admina tylko z tego samego serwera.

A co do tej skargi to troszkę śmieszna i chyba powinna być od razu zamknięta, "kilka rundek" heh, zapewne przez te kilka rundek cie sprawdzał. i uznał, że trzeba dać ci ss'y...

Wybacz Paweł, lecz musiałem się tu wypowiedzieć... no i oczywiście zawsze używam Opcji "edytuj" :)

Edytowane przez JC PLAMBYGG AS
  • Like 3

Panowie, zbędne komentarze dla siebie możecie, a nawet musicie zostawić, w przeciwnym razie warn.

Natomiast, gdy chcecie coś dodać, to opcja "edytuj", żeby nie tworzyć spamu, inaczej znowu posypią się warny. 

Tak za marginesem, to JC PLAMBYGG AS wyjaśnił wszystko. 

Edytowane przez Pawel.?

Zanim napiszesz następnym razem tą bezsensowną skargę odpowiedz sobie na pytania: Czy admin z danego serwera musi znać adminów z całej sieci serwerów? oraz Czy admin nie może grać na dopalaczach?
Zrozumiałbym gdybyś jeszcze był z tego samego serwera to mógłbym się przyczepić do burgera. Skarga odrzucona.

• Like 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga nie została przyjęta!

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności