akuku 1 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) 1. Nick: In4matyk. 2. Imię: Konrad 3. Wiek: 17 lat 4. Znajomość AMX (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.101:27156/top_players/?query=In4matyk. 8. Parę słów o sobie **: Moje hobby to granie w koszykówkę oraz w cs'a. Mieszkam w Działdowie które znajduje się w województwie Warminsko-Mazurskim. Jestem miły oraz koleżeński. Bardzo lubię poznawać nowe osoby. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać administratorem, ponieważ bardzo lubię ten serwer, miło mi się na nim spędza czas oraz bardzo dobrze dogaduję się z graczami. Chciałbym aby na serwerze było więcej kultury i zarazem mniej cziterów. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-8h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze - 15-22, weekendy - 9-17 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 4 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Edytowane 12 Grudnia 2015 przez akuku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Jestem na Nie - "bardzo dobrze dogaduję się z graczami." Tego nie jestem pewien - "Chciałbym aby na serwerze było więcej kultury" Najpierw zacznij od siebie - Wszystko okej lecz ta Kultura u Ciebie kuleje strasznie. - Konto dla podania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Od adminów jest wymagana kultura, od graczy zaś nie.. oczywiście jak w piśmie świętym jest zapisane, bez nadużywania tego prawa. A czemu to pisze? Bo jest spora różnica przestrzegania regulaminu jako gracz i admin, co z kolei idzie pod to że gracz ma większą swobodę słowną niż admin. A co dalej to sobie dokończysz. 3.2.2 Dozwolone jest używanie wulgaryzmów, ale z umiarkiem. 6.13 Administrator musi panować nad kulturą, szczególnie w odpowiedzi do graczy, (!Administrator jest zwolniony z prawa używania wulgazyrmów ). Poza tym jeżeli taka piękna jest kultura Informatyka, czemu ani jednego bana nie widzę w bansie? :x Skoro już tutaj jestem, to skomentuje jeszcze jeden twój powód na nie, - komunikacja gracz<>gracz/admin. Po ostatniej naszej, tej pamiętnej rozmowie na serwerze (chat admin) , przypuszczam że te stwierdzenie iż.. może.. albo, nie dogaduje się na szczeblu gracz<>admin jest błędne, skoro do rozmowy wchodzi taka osoba jak ty, "perfekcyjna" .. to na pewno rozmowa jest bezproblemowa :devilred: Admin kozaczek, pięknie. Także obaliłem twoje 2 powody Z czego łącznie zostaje Ci zdanie Nie, z powodu ; konto do podania? Co wymagany jest 1 solidny powód, albo 2, do tak/nie. Odnośnie podania Wymagane godziny są, w sumie to nie wiem kiedy ty się zjawiłeś na serwerze :x .. a już +60h Aktywność na serwerze i nie zauważyłem przy tych krótkich wizytach na serwerze, łamania regulaminu, także myślę że to dobry kandydat. No i oczywiście zakup usług, co wspiera sieć Podanie dla pawła, ode mnie łap okejke :xmas: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Jestem za okresem próbnym ,bo spelniasz wiekszość wymagań takich jak np:wiek ,doswiadcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Nic do ciebie nie mam ale niestety musisz jeszcze poczekac. Bądz Aktywny na forum, oraz zmień swoje zachowanie na serwerze to nie będzie problemu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi