Mr Dziadek 0 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) A więc sprawa jest taka bo kupiłem vipa ale go nie dostałem dlatego, że wyskoczył jakiś błąd i proszę Administrację o naprawienie tego błedu i danie mi vipa bo go kupiłem przecież kupiłem go na 55 dni za 17 z czymś lub więcej.moje gg 55129013 hasło do vipa podam na Pw prosze naprawic to szybko ! Zamówienie nr /23766 Wybrana usługa VIP Nick $<3Mr Dziadek<3$# Hasło Przed wejściem na serwer wpisz hasło w konsoli w postaci: setinfo "_pw" "" Serwer #6 [CS:GO MOD] Cs-Classic.pl [skiny/Skrzynki/Klucz Data ważności - - - - - Status Zamówienie anulowane.Powiadom administratora sklepu o problemach z zakupem usługi. Za utrudnienia przepraszamy. Kod błędu error#0001 Edytowane 12 Grudnia 2015 przez Mr Dziadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Chcę tylko powiedzieć, że vipa nie masz dlatego ponieważ opiekunowi usuneło pliki. Czyli obecnie nie ma Adminów oraz Vipów/Svipów. jak to naprawi to zapewne na Forum Cs;Go Mod będzie informacja od M@jkiego, żeby mu dały znać te osoby co straciły vipy Edytowane 12 Grudnia 2015 przez JC PLAMBYGG AS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Proszę w tej sprawie pisać na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi