CREATIVE 162 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Wiem że są podobne tematy ale w tym chce poruszyć kilka kwestii. Oto lista map które dał Neo na forum cs_alpin cs_xmas_assault cs_office cs_wiocha de_alexandra de_aztec de_aztecs_gold de_c4 de_dust de_dust2 de_dust2002 de_dust2012 de_dust2014_r2 de_dust2_mini de_dust2_snow de_dust2_xmas de_dust2_2x2_xmas de_dust_krystal de_dustyaztec de_eldorado de_forge de_hell de_inferno_winter de_irak de_kabul de_mirage de_nuke de_nuke2x2 de_nuke_1337 de_office_rats de_rats_1337 de_westwood de_westwood_big de_wettime fy_snow Moje pytanie czy te mapy nie są takie same?? Wiem ze święta itp ale to ze mapa ma różni sie od innej kokorem podłoża czy nasyceniem barw ... Mapy podobne do de_dust1 i 2 de_dust de_dust2 de_dust2012 de_dust2014_r2 de_dust2_mini de_dust2_snow de_dust2_xmas de_dust2_2x2_xmas de_dust_krystal Mapy podobne do de_aztec de_dustyaztec de_aztec de_aztecs_gold Wniosek usunąć niepotrzebna mape de_aztec i aztecs_gold bo gold jest prawie nigdy nie grana,a aztec jest mniej kolorowy niz dustaztec Kolejne mapy de_nuke de_nuke de_nuke2x2 de_nuke_1337 te mapy prawie niczym sie nie roznia!! Wiec prosilbym o usuniecie de_nuka. EDIT: Mapy mało grane/niegrane de_forge de_hell de_irak de_kabul de_westtime Edytowane 13 Grudnia 2015 przez CREATIVE 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aze Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) te mapy prawie niczym sie nie roznia!! de_nuke2x2 jest jako mała mapa de_nuke_1337 jest rozszerzone. mapy typu de_dust2_snow, de_dust2_xmas mają urozmaicać grę, a nie że co chwila ten sam dust2, cały pomarańczowy. Co do map mało granych, są mało grane bo nikt nie robi na nie vote @edit dlatego trzeba na nią głosować by ją poznać Edytowane 13 Grudnia 2015 przez aze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 A zrobisz vote na mape ktora nikt (prawie) nie zna?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Wniosek usunąć niepotrzebna mape de_aztec i aztecs_gold bo gold jest prawie nigdy nie grana,a aztec jest mniej kolorowy niz dustaztec Hmm... ma być mapa dustyaztec, a ma nie byc mapy de_aztec? Słaby pomysł, a poza tym nie ma crashy serwera... (przynajmniej podczas mojego teraźniejszego pobytu na serwerze) więc jak dla mnie nie robi problemu zostawić samego azteca jak i innego skina do niego? te mapy prawie niczym sie nie roznia!! Wiec prosilbym o usuniecie de_nuka.Kolejny słaby pomysł.. :x Usunąc samego podstawowego nuka, którego wszyscy dobrze znają i zastąpić go innymi skinami? Jestem na nie.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 http://forum.cs-classic.pl/topic/42298-ankietamapy-na-serwerze/#entry255753 Głosujcie, które mapy mam usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Moim zdaniem na pewno trzeba tu użyję słowa "wypieprzyć" mapę de_alexandra a czemu? Już piszę. Za dużo tam txt nic nie jest zabezpieczone żeby nie można było wejść na dachy. Jak jest prawie pełny serwer to trudno jest dopilnować czy nikt się nie bawi w kota dachowca. @ NeO12 weź to pod uwagę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Moim zdaniem na pewno trzeba tu użyję słowa "wypieprzyć" mapę de_alexandra a czemu? Już piszę. Za dużo tam txt nic nie jest zabezpieczone żeby nie można było wejść na dachy. Jak jest prawie pełny serwer to trudno jest dopilnować czy nikt się nie bawi w kota dachowca. @ NeO12 weź to pod uwagę. Gotowe cs_xmas_assault - ta mapa została naprawiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi