vaaS 948 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 1. Nick: The_GanjaMan_PL2. Imię: Jakub3. Wiek: 174. Znajomość AMX (1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon: Tak.6. Składka (tak/nie): Po okresie (jak zdam)7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/The_GanjaMan_PL/193.33.176.143:27015/8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich: Tak nie na tym serwie, Wspomagacze autorskie.9. Parę słów o sobie **: Mam na imię Jakub, pochodze z miasta Olsztyn uczęszczam do Zespołu szkół samochodowych im.por. A. M. Bocheńskiego w Olsztynie. 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ w godzinach rannych (4- wchodzą dzieci wyzywają przeklinają na mikro. Potem w godzinach południowych wchodzą skracacze.11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: mam steam lecz cs mam non steam.12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3 h dziennie13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 5-7 18-24 ( z przerwami godziny około).14. Staż w Counter-Strike 1.6: 5 Lat.15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak. A tu prośba do opiekuna proszę o niewypowiadanie się osób trzecich pod moim podaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Osoby trzecie to każdy użytkownik forum (w tym przypadku) - bezsensowna prośba. Jestem na nie - nie spełniasz wymagań czasowych, twój zakres nie ma odwzorowania w GT (2-3h/day), podanie słabe, pkt 10 byle jaki. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 @up Zignorowałeś moją prośbę to świadczy tylko o tobie. Podanie może być słabe i ma takie prawo ponieważ wie wziąłeś tego pod uwagę że jestem już adminem na CoD201 LvL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 573 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Ja rowniez jestem na nie. Jak wyzej Rias napis duzo do powiedzenia nie miales. W dodatku po ostatniej sytuacji nie wyobrazam sobie wspolpracy z blachego powodu napisales skarge a teraz chcesz byc w jednej paczce. Nie widze Cie w tej ekipie niestety. /wlasnie to osoby trzecie maja sie wypowiadac pod Twoim podaniem a tym bardziej my admini. Wypowiedz pod wlasnym podaniem, takze podanie bedzie odrzucone co widac "lepiej dla serwera" bo juz pod podaniem robisz wojne. Edytowane 13 Grudnia 2015 przez VORDEN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Dokładnie jestem tego samego zdania co chłopaki wyżej! Na nie.Nie spłeniasz wymagań.Wypowiadasz się we własnym podaniu co wiąże się z jego odrzuceniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Wypowiedź we własnym podaniu skutkuje jego odrzuceniem oraz warnem dla autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi