retry 59 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Witam, wczoraj i jeszcze kilka dni temu zauważyłem bug'a na serwerze. Jest nim perk Buty Szturmowego (ciche kroki) a dokładnie połączenie tego perku z klasą Taktyk Wojenny (posiada on ciche kroki). Po zdobyciu tego itemu tą klasą i następnie po sprzedaży bądź jego wyrzuceniu cichego chodu już ta klasa nie posiada. W takim wypadku trzeba na nowo się połączyć z serwerem żeby ciche kroki wróciły. Myślę, że najlepszą opcją będzie zablokowanie tego perku do zdobycia dla Taktyka. P.s. Nie jestem pewny, ale chyba klasa Defuser też ma ciche kroki ale nie wiem czy się to samo dzieje. Jeśli ktoś gra tą klasą niech napisze czy jest tak samo jak w przypadku Taktyka. Dziękuję i pozdrawiam Bl3nd x_O Edytowane 14 Grudnia 2015 przez retry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Tutaj masz temat od bugów, propozycji czy błędów: http://forum.cs-classic.pl/topic/31435-reset-01102015-propozycje-bugi-itd/page-39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi