RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Nick:Ruda Ślaska Powód rezygnacji:Taki Admin to nie Admin Coś od siebie: Witam nie chce być juz adminem bo my jako admini nic nie możemy tylko mamy siedziec cicho i banowac. Musimy prosic o pozwolenie az nam ktos pozwoli sie wypowiedziec .Ja sie wypowiedzialem tylko jak ktos nie prawde pisal ( kłamca) i dostałem warna do zaplatyMoze i to smieszna suma 3zl z groszami ale tego nie zaplace bo to jest jak dla mnie chore !Poswiecamy sie do serwerowni ze by nie było cziterow reklam i siedzimy np jak ja od Pon do piatku 7:20/13:40 i od 15 do 20 i z tego 8h na specu na banowani,mozna to sprawdzicDruga sprawa to ze jak Admin duzo poswieca czasu na serwerze to on dostaje najwiecej obrazliwych słow i grozb ze napisza skarge na forum za to ze ssy robi sie graczowi lub upominagracza o zasadach na serwerze. W scrennshot bylo widac tamten tydzien z 45 graczy 2 tylko dalo ssy i do tego napisali skarge ze chca miec demko a nie ssy a byłem pewienze gra na wh 100% bo było widac jak biegnie za laserami i dalem mu ponownie ssy .Mysle ze lepiej sie grało bez Admina jako zwykły gracz bo wiecej czasu mozna było poswiecic na granie i bez zadnego problemu i stresu . Duzo znajomych ktorzy mnie lublilibawilismy sie dobrze smialim sie a teraz jako admin juz az tak mnie nie lubia bo byłem sprawiedliwy i kazdego obowiazywał regulamin jak Admina tak jak i gracza kazdy za łamanie dotawal odpowiednia kare.Jaki Admin ma przywilej ? konsole do banowania ? Tylko to ma . A tak jest zwyklym śmieciem do straszenia i do płacenia . Pozdrawiam to jo hanys cało ekipa z onli dd2 Ten post musi zostać zatwierdzony przez moderatora nim będzie widoczny. Pokazujecie to co chcecie pokazac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Jeśli rezygnujesz dlatego, że otrzymałeś warna, to pokazuje brak jakiegokolwiek zaangażowania w tej roli. Każdemu użytkownikowi w powodzie warna piszę coś takiego: Zgodnie z podpunktem regulaminu mówiącym "............" Otrzymujesz warna, którego możesz odrobić w dziale odpracuj warna Natomiast jeżeli się nie zgadzasz z powyższym możesz odwołać się w dziale skarg na moderatorów.Pamiętaj, że aktywny warn uniemożliwia Ci podjęcie kandydatury na admina, bądź inne przywileje na forum typu zlecenia. Tobie nawet nie chciało się sprawdzić powodu warna, co więcej odwiedzić działu "odpracuj warna", skoro twierdzisz, że za warna trzeba płacić. To tyle ode mnie, powodzenia na serwerze. Edytowane 14 Grudnia 2015 przez Pawel.? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Oj ruda ruda ty to jestes agent .No coz wracaj na serwa i karamy botow. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Jeśli rezygnujesz dlatego, że otrzymałeś warna, to pokazuje brak jakiegokolwiek zaangażowania w tej roli. Każdemu użytkownikowi w powodzie warna piszę coś takiego: Tobie nawet nie chciało się sprawdzić powodu warna, co więcej odwiedzić działu "odpracuj warna", skoro twierdzisz, że za warna trzeba płacić. To tyle ode mnie, powodzenia na serwerze. Kolego moj Teraz znowu sie wypowiem bo to znowu jest kłamstwo . Mozesz sie zapytac zastepcy opiekuna i adminow jak gumis ze wchodziłem i sprawdzałem czytalem i im nawet skopiowałem ze by pokazac o co kaman : Pozdrawiam i nie wypowiadaj sie jak nie wiesz teraz sam sobie daj warna bo to jest spam i bezsensowne do tego tematu Badz sprawiedliwy A skarg nie pisze ...... nie rob drugiemu co tobie niemiłe Edytowane 14 Grudnia 2015 przez RUDASLASKA1920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Nic nie będe tutaj już dodawał. Temat do zamknięcia, prośba zostaje przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi