Funny358 38 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) 1. Nick: FunnyGun2. Imię: Mateusz3. Wiek: 154. Znajomość AMX (1-10): 65. Sprawny i działający mikrofon: Jest6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/FunnyGun/193.33.177.166:27015/8. Parę słów o sobie **: Jestem se Mateusz.! Mam 15 lat lubię piłkę nożną jak i siatkowa. Lubie tez grac na komputerze (cs) i robić różne prace graficzne. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ dziś rano i nie tylko dziś ( 14.12.2015r. godz. 13:00) Byli źli gracze, którzy chyba a raczej nie przeczytali regulaminu.!10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: #5 FunnyGun STEAM_0:0:119463835 78.154.70.101 Steam ZmienneIP 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Sporo, około 3-5 godzin.12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni roocze: od 15:00 do (zalezy od dnia xD) Weekendy: od rana (do nwm kiedy bo tez mam rodzenstwo )13. Staż w Counter-Strike 1.6:Około 7 lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak tutaj xD 1. Ukończone 16 lat + - 2. Spędzone 20 godzin na serwerze + 3. Zachowanie kultury na serwerze (mysle) + 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum (taki miejszy) + 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + 6. Posiadanie mikrofonu + 7. Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) + Edytowane 14 Grudnia 2015 przez Pawel.? Kolor czerwony tylko i wyłącznie dla administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny123 18 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Myślę że można dać ci 2 szanse na wykazanie się. Jesteś kulturalnym graczem czasem cie ponosi ale rzadko Amx ogarniasz Może i masz 15 lat ale głos masz ok słyszałem cie na ts Składka jest Grasz bardzo dużo na tym serwerze Myślę że można dać ci ostatnia szanse Mam nadzieje ze nas nie zawiedziesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Widać że grasz na tym serwie ... Z tego co napisałeś nie ma tylko stabilnego rozrzutu. Ogarnij najpierw serwer a potem pisz post. No nie gram a co. Nie musze grac na nim a chce pomuc wiec nie spinaj dupy i niech sie wypowiada H@ bo z toba gadac nie chce, wgl nie kozacz bo admina stracisz i juz ja sie o to pstaram z kolega;) Wiec zycze milego dnia Na NIEJeśli na forum nie umie zachowac kultury to na servie tym bardziej.Mial admina niedawno i jakos dziwnym przypadkiem już go nie ma wiec mozna sie domyśleć ze niedługo również poleci Znajomość regulaminu 0/100 Edytowane 14 Grudnia 2015 przez CREATIVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Przykładowa nazwa tematu: Podanie - Queen Besiałke W nazwie tematu musi być podany Twój nick. Podanie odrzucone. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi