warleee 0 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Nick: warleee Link do SS: BRAK Wycinek z konsoli(bez IP)*: 212.106.166.185 | 0:0:582128Serwer: DEATHRUN : 193.33.176.143:27015Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=32732 Powod: ' KZ HACK ' PROSZE O SPRAWDZENIE DEMKA! DZIEKUJE POZDRAWIAM ! >> ZXC [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : warleee [AMXBans] Powod : ' KZ HACK ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 582128 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 212.106.166.185 ' [AMXBans] =============================================== Edytowane 14 Grudnia 2015 przez warleee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Admin banujący ma 24h na rozpisanie demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) http://www13.zippyshare.com/v/sLTgQhas/file.htmlDemko , bez dwóch zdań kz auto strafe. Przepraszam za spóźnienie. Proszę wybaczyć. @EDIT Nie ma co tu opisywać odpalasz i od razu widać . AutoStrafe , mam staż na speedrunach/deathrunach gram tylko i wyłącznie tam, więc napewno się nie pomyliłem. @EDIT 2 Na demku widać wyraźnie że strefy robi automat a nie ty. Każda jest taka sama. To nie jest naturalne. Wybacz , czekam aż ktoś inny rozpatrzy demo. @EDIT 3 Czy to nie ubteam powinno rozpatrywać demko ? Prosze wykonujcie rzetelnie swoją pracę. OD SzeregowiecPL: Masz rozpisać demko, tak jak poprosił Cię ORION Edytowane 15 Grudnia 2015 przez Semi Masz rozpisać demko, tak jak poprosił Cię ORION Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warleee 0 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) Widocznie nie masz pojęcia abo może inne słówko (doświadczenia) hmm bo skoro Ty uważasz ze to auto strefy to jesteś wielkim noobem grywałem na S***** czy tez na E***** do 4-7 lat temu Wiec jesteś w wielkim błędzie. Hmmm chciałbym by się inna osoba wypowiedziała na ten temat DEMKA bo widocznie Ten ADMIN (SEMI) Nie ma pojęcia o DR Jestem bardzo zawiedziony z tej sytuacji i z waszych opini! PROSZE o jeszcze raz sprawdzenie DEMKA ale innego użytkownika (ADMINA) o sprawdzenie demka a najlepiej HEAD ADMINA całej siedziby na demku miałem prawie ze stale 999 fps POZDRAWIAM. Proszę o szybką odp:>!a chciałem jeszcze dodać napisałeś SEMI (mam staż na speedrunach/deathrunach gram tylko i wyłącznie tam, więc na pewno się nie pomyliłem. ) widocznie nie grałeś kiedyś z starymi graczami (oVomia, senth , hiroshima , bubi ) daje tylko taki przykładzik ;> wiem ze teraz cs 1.6 juz na dno zszedł i nie ma takiego poziomu jak kiedyś Edytowane 15 Grudnia 2015 przez Pawel.? Bardzo mi miło, że gościmy tak doświadczonego gracza jakim jesteś Ty, ale Ciebie, jak wszystkich obowiązuje ten sam regulamin forum. Proszę nie spamuj post pod postem. Tylko słowne ostrzeżenie tym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi