Funny358 38 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Coś trochę ode mnie Myślę, że może jakieś się spodoba.! :sweeeet: :sweeeet: :sweeeet: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Tragedia :sleep: Google chrome -> Paint -> Dodaj tekst -> Zapisz Font nie pasuje do tła Kolor tekstu również nie pasuje do tła Pixeloza 1/10 Chcialbym powiedziec ze jestem poczatkujacym i nie robilem tego w paincie ale dzieki za opinie jak i za szczerosc (jestem ciekaw jakie ty bys zrobil) Pozdrawiam i milej nocy Moja galeria jest w dziale z grafiką Skoro jesteś początkujący to po co wrzucać takie prace? Edytowane 14 Grudnia 2015 przez ωιncнєѕтєr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funny358 38 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Chcialbym powiedziec ze jestem poczatkujacym i nie robilem tego w paincie ale dzieki za opinie jak i za szczerosc (jestem ciekaw jakie ty bys zrobil) Pozdrawiam i milej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Latwiej ma wypowiedziec sie ten ktory potrafi. Ja nie bylbym az tak surowy jak na poczatkujacego to dobre prace. Wrzucaj co jakis czas cos ,) Ida swieta chcialbym zobaczyc cos swiatecznego w Twoim wykonaniu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 No jest strasznie amatorsko dlatego nie oceniam i czekam na prace , w których pokażesz coś więcej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funny358 38 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) Mam cos takiego, nwm czy fajne czy zwalone ale prosze o szczerosc (przyjme wszystko na klate) (a i nie bluznic) a i nie wiem jak wywalic te biale tlo Edytowane 15 Grudnia 2015 przez Funny358 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Pomyśl nad jakąś edycją tekstu.Dajesz nadam sam obrazek i na niego tekst. Jakość pixxxxxels.Ocena od 1 do 10: mocne 3 , oceniłbym wyżej ale nadal robisz to samo co wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Dokladnie nadal to wyglada na dodanie tylko tekstu. Daj jakas kobietke w swiatecznym bikini przy choince albo cos i ocenka poleci w gore 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 takie sobie ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Brak Aktywnosci/wszystkie linki wygasly, zamykam.Jesli autor bedzie chcial otworzyc temat, to prosze o kontakt na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi