cymon132 2 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 1. Nick: cymon2. Imię: Hubert3. Wiek: 184. Znajomość AMX (1-10): 9/105. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/cymon/193.33.176.64:27015/8. Parę słów o sobie **: Jestem miłym,sympatycznym człowiekiem który podejmuje się zadania które sobie na rzuci. Jestem mocno zaangażowany w ten serwer, Moim zainteresowaniem jest sport a dokładnie piłka nożna, zawsze patrzę na świat pozytywnie. Moim jedynym minusem jest forum tak to wszystkie kryteria myślę ze spełniam, oczekuje że moje podanie zostanie rozpatrzone sprawiedliwie, z góry dziękuje.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Jestem często aktywnym graczem na serwerze, i widzę że trzeba pomóc administracji w usuwaniu cziterów z serwera. Widzę też że serwer potrzebuje adminów gdyż są/a ich nie widać.Ogólnie podoba mi się serwer ludzie którzy tam grają są bardzo spoko i ogarnięci.10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Nie posiadam Steam (ale zamierzam zakupić)11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 5 godzin dziennie gdzie widać moją aktywność na gametracker12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze zazwyczaj po południu (Szkoła,praktyki) A jeżeli chodzi o Week to więcej niż 5 godzin przegram 13. Staż w Counter-Strike 1.6:8 lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak posiadałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Powiem tak, ja jestem za okresem probnym. + Znam cie i widze ze jestes osoba raczej spokojna, bo nie widze abys z kims spinal. + GT moim zdaniem jest bardzo dobre, lecz te 5 godzin nie zawsze jestes, ale to mniejsza z tym. + Wysoki staz + Skadla, amx, mikrofon jest. Lecz nie podoba mi sie to ze piszesz podanie majac bana na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko 56 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Jestem na tak + Bardzo często widze na serverze + Zgłasza cheaterów na u@ - Lami cichym (ale da się nadrobić ;d) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Jak dla mnie spoko.~Wiek, ~GT, ~Składka. Same plusy. Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SON GOKU 2 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Aktywność na serwerze super, odpowiedni wiek, plus potrzeba adminów przemawia za głosem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Na Tak. +Wiek +Amxx +GT +Składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 "Cześć, jak bd na forum możesz myknac w moje podanko." Coś takiego nie chcę widzieć nigdy więcej. Przyjmuję na okres próbny - zgłoś się na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi