Gość Yaankes Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Imie : Bartłomiej Wiek : 24 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : Około 30 godzinek. Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) :Wywiady, tygodniki. Znajomość z większością użytkowników: Tak Dlaczego ja ? : Hmm, ogarne role Redaktora, napiszę wywiady z innymi użytkownikami, administratorami, i mam nadzieję, że pomogę i ogarne działy, które do mnie należą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 jestem na tak ^^ .. bo mało kto juz robi jakis wywiad .. oprócz mnie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Też jestem na tak, ale pisz więcej postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Na Tak :)Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I See You 0 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Jestem na tak przyda się jeszcze jeden redaktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 No to :-Przyda się - Znam z gry i wiem ze sobie poradzi Oczywiście na TAK !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Yaankes 0 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 NA NIE !- warny na koncie- podszywka - złodziej - 100% kłamie z Wiekiem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaankes Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 DJ Yaankes, Proszę o usuniecie tego postu DJ Yaankes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Yaankes, czemu? każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania. Ja też jestem na Nie. -Nie ogarnia -Spina bez powodu -Spamuje w podaniu -Niby ma 24 lata a zachowuje się jak by miał góra 11 lat -Słabe dlaczego ja -Nie chciał bym żeby taki redaktor przeprowadzał ze mną czy z kimkolwiek innym wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Jestem na tak, ogarnie, a na forum rzadko kto pisze już wywiady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Na tak, myślę że ogarnie. Przyda sie jeszcze ktoś na redaktora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Przyjąłbym na próbę.Każdy piszę, że bd robiłwywiadny i co? Za przeproszeniem gó*wno.Odpracuj warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Na tak ogarnia i przyda sie jeszcze redaktorek jeden ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi