fnaticMSI 0 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Nick: fnaticMSILink do SS: brakWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Aktywny !' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1614220558' [AMXBans] Your IP: '83.28.0.62' [AMXBans] ======================================= Serwer: only dd2 Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=33783 Siemanko. Dostałem bana z powodem aktywny. AB za co? Nigdy wczesniej nie byłem zbanowany na tym serwerze, ani nie dostałem ssów i wyrwałem bana z takim o to powodem. Proszę o rozwiązanie tej sprawy, nie wiem czy to błąd admina czy celowa prowokacja.. w bansie mam tylko ten jeden widniejący ban. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) Admin się pomylił, przynajmniej ja tu nie widzę, żadnego bana nałożonego na Ciebie. Edytowane 17 Grudnia 2015 przez M@jki H@rdcor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Otwieram na prośbę Siwego, opiekuna DD2. Admin banujący musi się wypowiedzieć w ciągu 24h 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Witam . Graczowi zrobiłem ssy tu jest dowod http://forum.cs-classic.pl/index.php?app=core&module=global§ion=page 6 strona , 9ty od gory , . Jak zrobiłem mu ssy wszedł znowu na serwer po 10 sek i napisal za co dostał kicka i dałem mu bana za Aktywnego Edytowane 17 Grudnia 2015 przez RUDASLASKA1920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi