cymon132 2 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) Cześć, grając dzisiaj zauważyłem, że klasa kapitan jest za mocna moim zdanie. Kucanie jest spowodowane mniejszą widocznoscia ale nwm czy to tak ma działać, myślę, że można ją porównać z klasą cichym. Pomysł był może i dobry ale jest zbyt bardzo niewidoczny co sądzą też inni gracze jak grałem, proponuję dodać mu troszkę tej widzialnosci lub zamiast tego dać mu 1.2 / 1.3 z he czy tym podobne. Jeśli napisałem to w złym dziale co przepraszam. Edytowane 15 Grudnia 2015 przez Pawel.? Przeniesiono z DR CS:GO > Dyskusje do COD MOD 350 CS 1.6 > Dyskusje. Proszę pamiętać, żeby zakładać tematy w odpowiednich działach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Post już umieściłeś, nie wiem po co ten spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi