M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Nick:M@jki H@rdcorOpis problemu:Nie mogę zmienić grafiki z software na opengl, a dzieje się tak po formacie i zainstalowaniu cs'a z naszej sieci.Wyskakuje taki komunikat i wywala cs'a"The specified video mode is not supported. The game will now run in software mode."Screenshoty:"The specified video mode is not supported. The game will now run in software mode."Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) :TuInne:Da się to jakoś ogarnąć? @@ Nic nie pomaga. Edytowane 16 Grudnia 2015 przez M@jki H@rdcor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kociszek 108 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Sterowniki zainstalowałeś? Jak tak i nie działa wejdź na wujka i wpisz opengl i pobierz dll 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Najpierw kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonę Counter Strike i włacz właściwości, następnie w polu "element docelowy" dajesz spacje jeśli coś tam masz napisane (lub nie dajesz jak nic tam nie masz) i wpisujesz -gl Potem wciskasz "zastosuj" następnie "ok" i możesz włączyć grę. Mogłem coś pomylić bo już dawno tak u siebie robiłem. Jak nie będzie działać to pisz. Edytowane 16 Grudnia 2015 przez Fresh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam na prośbę autora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi