norbi1196 0 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Siema, mam taki problem (stalo sie to nagle), ze jak wchodze na server only dd2 to crashuje i wylacza mi cs'a, nie wiem nawet dlaczego, inne servery smigaja bez zarzutow i nie wylaczaja mi cs'a, gralem dosc dlugo i nigdy mi sie to nie dzialo na tym serverze. Moze ktos ogarnia te wylaczanie cs'a przez pojedynczy server. Nie moglem znalezc dzialu zwiazanego z tematyka o problemach wiec pisze tutaj. Mam nadzieje, ze ktos mi pomoze, bo bym sobie postrzelal. Henryk Sienkiewicz! reinstalowalem juz cs'a i steam, nawet zaczalem defragmentowac dyski i nic Edytowane 17 Grudnia 2015 przez norbi1196 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Czyli rozumiem masz steama, ostatnie aktualizacje za przeproszeniem zepsuły cs'a 1.6, i to zepsuły (2x) na amen, bo nie ma powrotu do wcześniejszej aktualizacji. Musisz się niestety jak ja przenieść na NS ;/ Odpowiedź czemu niektóre serwy Ci działają niektóre nie, nie wiem. Edytowane 18 Grudnia 2015 przez Pawel.? Pamiętaj, że na forum obowiązuje kultura pisowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Odrazu Cię. Wywala z csa? Bo jeśli nie to musisz odczekać jakiś czas i gra będzie normalnie działać bez klikania niczego bynajmniej ja tak mam od jakiegoś czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Polecam reinstal cs'a, a jak nie zadziała to nie wiem Też tak miałem i mi pomogło (ns) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi1196 0 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Robilem reinstala steam i cs'a juz z 3x i nadal to samo. Normalnie wchodze na serwer a po jakis po 15sekundach scina sie i wylacza. Wydaje mi sie, ze albo karta graficzna badz dzwiekowa nie akceptuje jakiegos pliku, badz nie moze byc z nim kompatybilna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soviecik 7 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Tak jak pisze Siwy. Mam to samo po ostatnich aktualizacjach. Również musiałem przenieść się na NS. Na razie pewnie trzeba poczekać do kolejnych aktualizacji. Raczej nie ma na to innego sposobu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi