SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Byłem na premierze o północy i co się odwaliło w tym Star Wars.. (nie chcę rzucać spoilerami, ale trzeba to zobaczyć.) ;_; Teraz czekać 2 lata na kolejną część i rok na spin-off :rozpacz: Było wiele zabawnych smaczków, nawiązań do starych części no i Disney muszę przyznać utrzymał poziom. Jednak ogólnie część smutna.. Polecam iść każdemu, kto jest fanem, lub po prostu lubi tę serię. To co się porobiło to miazga, żadne gówniane analizy trailerów itp. nie przewidziały tego co się stanie. Uh.. tylko miejsce świadomość, że na kolejną część będzie trzeba czekać, aż 2 lata, bo za rok tylko spin-off... Polecam wam serdecznie!. Edytowane 18 Grudnia 2015 przez SzeregowiecPL 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Ja idę fajna okazja aby wyżerać kumplowi popcorn xD Nie no spoczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Idę jutro na ten film Myślę że będzie fajny, c'nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Jest bardzo w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Ja również wybieram się jutro ^^ , edytuje post i napiszę czy mi się spodobał i co o nim sądzę . Film to totalny ***** było na co czekać , tylko ta akcja w której syn zabija ojca trochę smutna ;x. Polecam każdemu wybrać się do kina !. Edytowane 19 Grudnia 2015 przez Semi 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) ide dzisiajj!! ide ^^ oby sie oplacalo xd Opłacało:)) Edytowane 21 Grudnia 2015 przez мιѕzєנℓα. ♥ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi