Gość aze Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Nick: aze Opis problemu: Fatal error przy łączeniu do serweraScreenshoty: - (nie mam jak zrobić bo widze tylko okienko Fatal error i nie można go odpalić Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : pw na forum lub postInne: - Edytowane 18 Grudnia 2015 przez aze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 zastosuj wzór podaj ss, opisz dokładny problem. Nick:Opis problemu:Screenshoty:Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) :Inne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Też miałem kiedyś taki problem i powodem był antywirus blokował mi grę dlatego musisz wejść w antywirusa i odblokować cs;a nie pamiętam dokładnie jak to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aze Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Też miałem kiedyś taki problem i powodem był antywirus blokował mi grę dlatego musisz wejść w antywirusa i odblokować cs;a nie pamiętam dokładnie jak to było. zapomniałem wczoraj odpisać, śmiga i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Problem rozwiązany Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi