Gość aze Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Nick: aze Opis problemu: Fatal error przy łączeniu do serweraScreenshoty: - (nie mam jak zrobić bo widze tylko okienko Fatal error i nie można go odpalić Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : pw na forum lub postInne: - Edytowane 18 Grudnia 2015 przez aze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 zastosuj wzór podaj ss, opisz dokładny problem. Cytat Nick:Opis problemu:Screenshoty:Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) :Inne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 412 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Też miałem kiedyś taki problem i powodem był antywirus blokował mi grę dlatego musisz wejść w antywirusa i odblokować cs;a nie pamiętam dokładnie jak to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aze Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 W dniu 18.12.2015 o 20:25, Zyguś napisał(a): Też miałem kiedyś taki problem i powodem był antywirus blokował mi grę dlatego musisz wejść w antywirusa i odblokować cs;a nie pamiętam dokładnie jak to było. zapomniałem wczoraj odpisać, śmiga i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Problem rozwiązany Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi